TNG

Administratör till projekt på Skanska i Stockholm

Skanska söker administratör på deltid till stort spännande byggprojekt i centrala Stockholm!

Uppdragsgivare Skanska
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-03
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Skanska söker administratör på deltid till stort spännande byggprojekt i centrala Stockholm!

Skulle du lockas av att arbeta deltid i en omväxlande roll som administratör på Skanska? Vill du vara med och bidra med din erfarenhet som projektadministratör till ett av Skanskas aktuella byggprojekt Urban Escape centralt i Stockholm? Skulle du lockas av att arbeta i team och i huvudsak ansvara för administrationen av personalens säkerhetsutbildning inom projektet? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Skanska får du möjlighet att jobba i projektform i en internationell miljö på ett stort byggföretag. Rollen som projektadministratör innebär att du jobbar självständigt men i nära samarbete med arbetsmiljöledaren för projektet. Du kommer att ha många interna och externa kontaktytor och arbetet är omväxlande samt bedrivs i en spännande och intensiv miljö. Du blir en del av ett kompetent team där arbetsklimatet värdesätts högt och kännetecknas av arbetsglädje, samarbete och prestigelöshet.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen som projektadministratör innebär till stor del att du tillsammans med arbetsmiljöledaren för projektet ansvarar för att alla nya medarbetare i byggprojektet genomgår introduktion och säkerhetsutbildning samt har rätt licenser och behörigheter för att utföra det dagliga arbetet på bygget.

Dina arbetsuppgifter som projektadministratör kommer att innebära att:

  • Registrera och sammanställa listor på nya medarbetare till säkerhetsutbildningen
  • Förbereda datorer inför utbildningen samt ta emot och registrera nya medarbetare två ggr/vecka
  • Registrera personuppgifter, ID06-kort och behörigheter samt licenser för t ex heta arbeten
  • Se till så att det alltid finns skyddsutrustning för besökare
  • Ansvarig för beställningar av kontorsmaterial samt ta emot felanmälningar på kontoret
  • Sköta internkommunikation samt förbereda uppsättning av skyltar och anslag
  • Distribuera inkommande handlingar och ritningar 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att löpa på deltid 60% enligt önskemål måndag och torsdag då du framförallt ansvarar för att skriva in och registrera nya medarbetare samt ytterligare en dag. Du kommer att tillhöra ett team som jobbar med Skanskas projekt Urban Escape. I rollen samarbetar du mycket tätt med arbetsmiljöledaren samt rapporterar till den kommersiella chefen för projektet. Du jobbar 07.00-16.00, 3 dagar i veckan enligt överenskommelse. Tjänsten är tänkt att tillsättas  i mitten av augusti och löpa under tiden för projektet som är planerat att vara klart i juni 2019. Tjänsten är placerad centralt vid Sergelstorg i Stockholm med närhet till mycket goda kommunikationer och service.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och gärna erfarenhet av arbete i projekt inom byggsektorn. Vi ser också gärna att du är en god administratör, har du tidigare erfarenhet av administration eller projektledning inom liknande verksamhet är detta meriterande men inget krav. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt att du har god kommunikativ förmåga. Meriterande för rollen är även kunskaper inom andra språk som t ex polska, ryska eller tjeckiska. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Office paketet. 

Som person är du noggrann och strukturerad. Du arbetar självständigt med öga för både helheten och detaljerna samt klarar av att arbeta under stundtals högt tempo. Vi lägger också stor vikt vid att du är serviceorienterad och har god samarbetsförmåga i kontakten med kollegor och samarbetspartners.

Skanska

Skanska

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2015 till cirka 34 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 4100 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Skanska
Uppdragsgivare Skanska
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-03
Pernilla Ek
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Sergelstorg 12, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig