TNG

Lönespecialist till vårdbolag i Helsingborg

Erfaren och utvecklingsdriven lönespecialist till vårdbolag i Helsingborg

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-07
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Anna Messa
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Erfaren och utvecklingsdriven lönespecialist till vårdbolag i Helsingborg

Vill du vara med och driva utveckling i ett snabbt växande vårdbolag i ny roll som lönespecialist? Är du en person som bidrar med arbetsglädje samt är kommunikativ och analytisk i ditt arbetssätt? Då har vi möjligheten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en betydelsefull roll hos företagets ekonomiavdelning där du tillsammans med kollegor arbetar övergripande med löneprocessen. Vidare erbjuder vi dig:

  • en självständig och utvecklande roll med stort eget ansvar 
  • en möjlighet att utvecklas både kompetensmässigt och på ett personligt plan.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I tjänsten som lönespecialist kommer du tillsammans med dina två kollegor på lön, ha ansvar för lönehanteringen inom koncernen. Du kommer arbeta i lönesystemet Visma Lön 600. Du kommer delta i och driva förändringsprojekt samt arbeta med utveckling av processer och rutiner inom området för lön.

Några av dina övriga arbetsuppgifter kommer tex. vara att:

  • rapportera pensioner
  • hantera utlägg
  • skriva arbetsgivarintyg
  • beräkna förmåner mm.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Placering för denna tjänsten är på företagets huvudkontor i Helsingborg. Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen, men även ha kontakt med HR- avdelningen, verksamhetschefer och medarbetare. Du kommer rapportera till koncernredovisningschef. Inom koncernen finns cirka 1100 anställda.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering, via bemanningsföretaget TNG, där du kommer arbeta som konsult. Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du som söker bör ha ett stort intresse för att arbeta med lön samt ha flera års erfarenhet av löneberedning och hantering, gärna från liknande roll. Du ska ha goda kunskaper i svenska och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Då du kommer att arbeta i Visma lön 600 ser vi att du har tidigare erfarenheter från liknande eller andra lönesystem. Som person är du kommunikativ, har en analytisk förmåga och kan agera självständigt i din roll med hög noggrannhet. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-07
Anna Messa
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Räkna ut avståndet till jobbet


Malmöhusvägen 1, Malmö


map

Andra jobb som kanske passar dig