TNG
Rekryteringsassistent till Sweco Göteborg

Rekryteringsassistent till Sweco Göteborg

Vi söker nu dig som är nyexaminerad personalvetare och vill jobba som rekryteringsassistent!

Uppdragsgivare Sweco Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-02
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pauline Karlsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pauline Karlsson

0721461248

Vi söker nu dig som är nyexaminerad personalvetare och vill jobba som rekryteringsassistent!

Är du nyexaminerad från personalvetarprogrammet och nyfiken på att arbeta med rekrytering? Vi söker nu till vår kund Sweco en rekryteringsassistent där du får möjlighet att arbeta med rekrytering och samtidigt arbeta på ett av Sveriges viktigaste bolag. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen kommer du tillhöra Sweco Digital Services som erbjuder Sveriges mest innovativa konsulter inom IT, datahantering, rådgivning och digital kommunikation. Här har du chansen att vara med på den tillväxtresa som Sweco Digital Services är på, där du erbjuds ett stort ansvar från start.  Ett perfekt steg för dig som vill arbeta operativt med rekrytering och vill bygga vidare på ditt CV!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att få arbeta nära rekryterande chefer och ditt huvudfokus kommer att vara att proaktivt leta, attrahera och rekrytera talanger inom de olika kompetensområdena. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Hantera ansökningar och genomföra löpande urval
  • Annonsering
  • Marknadsföring och spridning
  • Kallelser, bokningar och mail
  • Intervjuer
  • Referenstagning
  • Tester
  • Ge besked om process och status till kandidater
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Konsultuppdraget har planerad start i januari och pågår i ca 6 månader med möjlighet till en tillsvidaretjänst hos Sweco. Tjänsten är på heltid med möjlighet till flex. Placering för tjänsten är i Göteborg där arbetet sker nationellt och resor i Sverige kan förekomma.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en personalinriktad utbildning, från universitet eller yrkeshögskola. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från arbete inom service och har du erfarenhet av rekrytering så ser vi det som meriterande. 

Som person är du initiativtagande och lösningsorienterad. Vidare är du serviceminded då du i rollen som rekryteringsassistent utgör en stöttande funktion. Du förväntas driva ditt eget arbete och bör därmed vara självgående och strukturerad. Företaget befinner sig på en tillväxtresa vilket kan innebära snabba omprioriteringar i ditt arbete. Det är därför viktigt att du är flexibel och kan prioritera och fatta egna beslut.

Du är flytande i såväl svenska som engelska, i både tal och text.

Sweco Sverige AB

Sweco Sverige AB

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare Sweco Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-02
Pauline Karlsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pauline Karlsson

0721461248

Placering

Gjörwellsgatan 22, Stockholm

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig