Sök

Utbildningskoordinator sökes till FAR i Stockholm

Utbildningskoordinator med erfarenhet av projektledning sökes till branschorganisationen FAR i Stockholm

Arbetsgivare FAR AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-13
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Friskvård Friskvård
Pernilla Ek
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Utbildningskoordinator med erfarenhet av projektledning sökes till branschorganisationen FAR i Stockholm

Vill du jobba som utbildningskoordinator i en spännande branschorganisation som erbjuder kvalificerade utbildningar inom revision, redovisning och skatt? Lockas du av ett arbete i högt tempo med spännande och omväxlande arbetsuppgifter? Tycker du om jobba självständigt med eget ansvar både för helheten och detaljerna? Nu söker branschorganisationen FAR en utbildningskoordinator som skall arbeta i projektform med de utbildningsarrangemang som FAR erbjuder sina medlemmar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektledare och utbildningskoordinator på FAR kommer du att arbeta i en spännande och omväxlande roll med många kontaktytor. Rollen innebär ett tätt samarbeta med produktcheferna inom de olika utbildningsområdena, men du har eget ansvar och arbetar självständigt med att driva dina egna utbildningsarrangemang.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som en av fyra projektledare har du ansvar för hela arrangemanget kring kursen såsom kontakt med föreläsare och deltagare, att planera tillfälle och plats, ta emot anmälningar, utvärdera och fakturera.

Dina arbetsuppgifter som utbildningskoordinator kommer innebära att:

  • Koordinera och ha daglig kontakt med kunder, deltagare, produktchefer och föreläsare
  • Vid vissa tillfällen boka föreläsare och kurslokaler för respektive kurs
  • Skicka ut kursinbjudningar, deltagarlistor och kursutvärderingar
  • Sammanställa kursutvärderingar
  • Fakturera kurserna
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i mycket fräscha lokaler centralt vid Fleminggatan i Stockholm med närhet till mycket goda kommunikationer och service. Rollen innebär ett tätt samarbete med produktcheferna och du kommer att tillhöra ett team på fyra projektledare där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Tjänsten är ett föräldravikariat och du kommer under perioden 1 juni 2018 - 31 januari 2019 att vara anställd direkt hos FAR. Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider 08.30-17.00 med undantag av sommarperioden juni-augusti då arbetstiden är 08.30-16.00. I samband med vissa arrangemang kan det förekomma arbete utanför kontorstid.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har som lägst gymnasieutbildning och gärna med ekonomisk inriktning. Vi ser också att du är en god administratör och har tidigare erfarenhet av arbete som utbildningskoordinator eller projektledare inom liknande verksamhet. Ett krav för tjänsten är att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och att du är har god kommunikativ förmåga, då rollen innebär daglig kontakt med kunder, föreläsare och medlemmar. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Office paketet. Har du tidigare vana från något affärssystem eller CRM system är även detta meriterande.

Som person är du driven, självständig och strukturerad. Du trivs i en koordinerande roll med eget ansvar och har öga för både helheten och detaljerna. Du har också lätt för att prioritera, då du kommer att driva arbetet kring flera utbildningsarrangemang samtidigt. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under stundtals högt tempo. Vi lägger också stor vikt vid att du är serviceorienterad och har god samarbetsförmåga i kontakten med både kunder och kollegor.

FAR AB

FAR AB

FAR är branschorganisationen för redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare. I näringsliv och samhälle är få saker så viktiga som kunskap och förtroende. Vår bransch förändras ständigt och kompetensutveckling är avgörande för att vara framgångsrik. Vi på FAR vet vad som krävs för att möta förändringar och vi erbjuder dig ständigt uppdaterad kunskap som lyfter både din karriär och ditt företag.Vi är den ledande leverantören i Sverige av kvalificerad utbildning inom revision, redovisning, skatt och controlling. Varje år utbildar sig fler än 11 000 personer på någon av våra över 100 utbildningar och 300 utbildningstillfällen. Våra lärare är lika mycket inspiratörer som föreläsare. De tillhör alla de främsta inom sitt yrke och har mångårig erfarenhet som ger en värdefull inblick i hur teorier och modeller kan fungera ute på

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare FAR AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-13
Pernilla Ek
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Flemminggatan 7, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig