TNG
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Controller till Renova AB i Göteborg

Gillar du att följ upp ekonomi och nyckeltal? Har du erfarenhet från produktionsverksamhet och förbättringsledning?

Arbetsgivare Renova AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-22
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Martin Andersson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Gillar du att följ upp ekonomi och nyckeltal? Har du erfarenhet från produktionsverksamhet och förbättringsledning?

Här får du bidra med din specialistkompetens och dagligen arbeta med ekonomi, uppföljning och nyckeltal. Vi erbjuder dig en roll med personalansvar där ditt fokus ligger på att analysera verksamhetens resultat samt förbättringsledning.

Du kommer att stötta affärsområdet att fatta bättre beslut med hjälp av analys, ekonomi-, och produktionsnyckeltal samt beslutsunderlag. Vi söker dig som på ett enkelt och tydligt sätt genom siffror kan ta fram förslag som bidrar till förändring i verksamheten. Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle! Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.

Övriga förmåner innefattar subventionerad lunch, karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Effektivt följa upp affärsområdets prestationer, resultat och effektivitet.
  • Sammanställa ekonomiska resultat och produktionsuppföljning, analysera och ta fram förbättringsförslag.
  • Nyckelroll i kalkylering av uppdrag och tjänster i samarbete med affärsområdets chefer och projektledare.
  • Stötta affärsområdet löpande analyser och kalkyler inom områden som produktion, personal, projekt.
  • Medverka i projekt för att utveckla uppföljningen inom ekonomi och produktion.
  • Bidra till att sprida kunskap om ekonomi och affärsförståelse till hela organisationen.
  • Ingå i affärsområdets ledningsgrupp.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är ny på Renova vilket innebär spännande möjligheter för rätt person. Medarbetarna i gruppen som du kommer att leda, består av två förbättringsledare, ett administrativt affärsstöd, ett administrativt driftstöd och en ekonom. Du rapporterar till Affärsområdeschef inom tilldelning. Du förväntas ha en aktiv och drivande roll i ledningsgruppen för affärsområdet, där samarbetsförmåga är viktigt. 

Renova tillämpar obligatoriskt drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga drogtester under anställningen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har kunskap och erfarenhet av ekonomistyrning och uppföljning. Meriterande är om du tidigare har arbetat leanorienterat samt med förbättringsledning inom den offentlig verksamheten. Du trivs med att utmana organisationen i deras befintliga arbetssätt och har inga problem med att ställa krav. Vidare har du en god systemförståelse och förmåga att snabbt sätta sig in i affärs- och verksamhetssystem. Då rollen innebär kommunikation inom affärsområdet är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad och har en god analytisk förmåga. Vidare ser vi även att du är  flexibel och anpassningsbar, för att lätt kunna hantera förändringar och nya förutsättningar.

Vi ser också att du har:

  • God förmåga att förstå produktionsverksamhet
  • God förmåga att tänka processorienterat
  • Erfarenhet av arbete på ledningsgruppsnivå


Vår ledarfilosofi är att...
Chefer på Renova kommunicerar rakt och tydligt, involverar, lyssnar och visar tillit samt utvecklar och ser vars och ens potential. Vi är föredömen och lever som vi lär. Chefer på Renova räknar med att medarbetare kan och vill ta ansvar.

Renova AB

Renova AB

Vi sätter värde på allt - för en hållbar morgondag! Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Vår tunga fordonsflotta är fossilfri och vi behandlar drygt 1 miljon ton avfall och återvinningsmaterial om året. Vi är en koncern med två bolag som ägs av 10 kommuner i Västsverige och totalt är vi ca 750 medarbetare. Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt! För mer information besök: www.renova.se

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Renova AB
Arbetsgivare Renova AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-22
Martin Andersson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet


Gullbergs Strandsgata 20


map

Andra jobb som kanske passar dig