TNG

Laboratoriechef till SYNLAB Analytics & Services

Nu har du chansen att arbeta som Laboratoriechef inom livsmedelsproduktion på Synlab i Malmö!

Uppdragsgivare SYNLAB Analytics & Services Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-30
Friskvård Friskvård
6 v semester 6 v semester
Flextid Flextid
Bonus Bonus
Elin Öberg Mårtenzon
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Nu har du chansen att arbeta som Laboratoriechef inom livsmedelsproduktion på Synlab i Malmö!

Här erbjuder vi dig chansen att arbeta med att operativt och strategiskt leda livsmedelslaboratoriets verksamhet i Malmö på det spännande företaget SYNLAB Analytics & Services Sweden AB som Labbchef! Här är tjänsten för dig som har brinner för analyser av livsmedel, vatten, eller läkemedel och som nu vill vara med och utveckla Synlabs verksamhet framåt och bidra till ökad kvalitetssäkring av livsmedel. Vill du vara med och påverka?

Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Laboratoriechef på livsmedelslaboratoriet i Malmö kommer du att erbjudas en roll där du får vara med och utveckla affärsområdet framåt och sitta med i ledningsgruppen för området livsmedel. Här får du möjlighet att vara med och leda en verksamhet där kärnverksamheten är laboratoriet, som har korta beslutsvägar och stora ambitioner framåt. Detta är möjligheten för dig som vill arbeta en del operativt inom laboratorieproduktion samtidigt som du har ett strategiskt perspektiv där du får vara med och leda och utveckla verksamheten.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Laboratoriechef kommer ditt ansvarsområde och arbetsuppgifter inkluderas av:

  • Övergripande ansvaret för laboratoriets personal, arbetsmiljö och resultat.
  • Säkerställa att avdelningen agerar utifrån SYNLAB:s värderingar samt utifrån de policys och riktlinjer som finns på företaget.
  • Definiera förbättringsmöjligheter och leda förändringsprocesser.
  • Agera utifrån ett coachande och situationsanpassat ledarskap samt agera ett gott föredöme för de anställda.
  • Bidra till ökad motivation genom ett inspirerande och individanpassat ledarskap, som uppmuntrar till kreativitet och nytänkande.
  • Skapa förutsättningar i arbetsgruppen som bidrar till goda relationer inom gruppen och även gott samarbete internt i organisationen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Labbchef kommer du att arbeta i laboratoriet i Malmö och rapportera till Affärsområdeschefen för livsmedel. Du kommer att samarbeta tätt tillsammans med Sitechefen samt andra delar av organisationen såsom säljfunktion och kundtjänst. Du kommer att ha en Arbetsledare och en Kvalitetsansvarig som är direktrapporterande till dig och som du samarbetar med dagligen. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning på högskola- eller universitetsnivå, som täcker livsmedel eller mikrobiologi. Du har en bakgrund inom kvalitet och har erfarenhet av att arbeta i ett laboratorium, gärna med större volymer. Det är meriterande om du har kunskap inom ISO 17025 eller motsvarande krav för livsmedel. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap och personalansvar med ett strategiskt ansvar för budget, arbetsmiljö, ekonomi och omkostnader. Det är viktigt att du tidigare har haft erfarenhet av att arbeta med affärssystem och känner dig bekväm med att arbeta med rapporter och analyser.

Som person söker vi dig som är:

  • Handlingskraftig och som arbetar med ett stort engagemang och med fokus på kvalitet. 
  • Som brinner för personalledning och personalutveckling med fokus på varje individ. 
  • Som kan kommunicera med sin personal på ett tydligt och effektiv sätt som bidrar till ökad motivation i arbetsgruppen. 
  • Som är stabil och som bidrar till en trygg och lugn miljö på arbetsplatsen.
SYNLAB Analytics & Services Sweden AB

SYNLAB Analytics & Services Sweden AB

SYNLAB Analytics & Services Sweden AB ingår i koncernen SYNLAB Group. I Sverige gör vi ca 4 miljoner analyser inom miljö- och livsmedelsbranschen varje år. Genom våra avancerade analyser på vatten, mark, livsmedel och luft bidrar vi till en bättre miljö och till att skydda allmänhetens hälsa. Vi medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. I Sverige är vi ca 300 medarbetare spridda på flera orter från Malmö i söder till Umeå i norr. Huvudkontoret är placerat i Linköping. Besök oss gärna på www.synlab.se.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SYNLAB Analytics & Services Sweden AB
Uppdragsgivare SYNLAB Analytics & Services Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-30
Elin Öberg Mårtenzon
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Räkna ut avståndet till jobbet


Höjdrodergatan 32 212 39 Malmö


map

Andra jobb som kanske passar dig