Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Researcher till stort företag inom bygg

Gillar du att skapa relationer och har intresse för rekrytering? Vi söker researcher till internationellt byggföretag i Göteborg.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-23

Frågor om jobbet

Annika Sörensen
Kontakta din rekryterare

Annika Sörensen

031-761 22 23

Gillar du att skapa relationer och har intresse för rekrytering? Vi söker researcher till internationellt byggföretag i Göteborg.

För dig som tycker om att mingla, skapa kontakter och bidra med tempo finns här en rolig utmaning! Hos vår kund, ett internationellt byggföretag i Göteborg, kommer du få jobba i ett team och bolag där man verkligen känner sig välkommen. Du jobbar nära andra assistenter, researchers och rekryterare och tillsammans ska ni hitta nya medarbetare till organisationen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

 

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på ett internationellt företag med HR och rekrytering. I din roll som researcher tar du den första kontakten med kandidaten och samarbetar tätt med dina kollegor. Detta kan vara ett tillfälle att få fördjupning i en ny bransch och bredda ditt eget nätverk. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du arbetar ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och hos oss får du ta del av flera goda förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Kartlägger geografier, marknader och branscher

Sökning i interna och externa databaser efter potentiella kandidater

Ta kontakt med kandidater och genomföra telefonintervjuer

Marknadsföring av företaget och dess lediga jobb

Hantera spontanansökningar

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

 

Tjänsten är placerad på ett internationellt byggföretag, där du blir en del av ett team på HR-avdelningen tillsammans med assistenter, researchers och rekryterare. Arbetsplatsen ligger centralt i Göteborg i moderna lokaler. Uppdraget är inledningsvis på 12 månader med start så snart som möjligt. Resor i tjänsten kan förekomma.

VEM ÄR DU?

Du som är orädd, nyfiken och gillar snabba kontakter kommer gilla det här jobbet. Du har en stor kommunikativ förmåga och gillar att nätverka. Att vara strukturerad och att självständigt kunna planera sitt arbete är viktigt. Du får gärna ha en akademisk bakgrund och kanske redan jobbat som rekryteringsassistent eller har en bakgrund inom sälj. Erfarenhet som researcher är meriterande.

 

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-23

Frågor om jobbet

Annika Sörensen
Kontakta din rekryterare

Annika Sörensen

031-761 22 23

Räkna ut avståndet till jobbet


Korsgatan 3, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig