Sök

Administratör till KPMG centralt i Stockholm

KPMG söker administratör till utvecklande roll på huvudkontoret i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Uppdragsgivare KPMG
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-11
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

KPMG söker administratör till utvecklande roll på huvudkontoret i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Lockas du av att arbeta i en internationell och expansiv organisation där din personliga utveckling är i fokus? Vill du arbeta som administratör i en roll där tempot är högt och arbetsuppgifterna är både spännande och omväxlande? Tycker du om att arbeta i team men med eget ansvar där du självständigt driver dina administrativa processer? Nu söker KPMG ett flertal administratörer till huvudkontoret centralt i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på KPMG arbetar du i en spännande och föränderlig miljö där du får möjligheten att delta i företagets framtida utvecklingen samt bidra till innovativa lösningar. KPMG lägger också stort fokus på dig som individ vilket innebär att du redan från start blir tilldelad en Performance Manager som tillsammans med dig skapar en individuell utvecklingsplan. Detta är ett led i KPMG:s strävan i att medarbetarnas karriär ska präglas av tydlighet och möjlighet för individen att påverka. KPMG arbetar digitalt och med free seating på kontoret vilket för medarbetarna innebär en flexibel och öppen arbetsmiljö med möjlighet att jobba från kontoret, hemmet eller hos kund.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Registrera, underhålla och avsluta uppdrag i KPMG:s interna system
  • Administrera resebokningar, mötesbokningar och kalenderbokningar
  • Upprätta uppdragsbrev och offerter samt föra protokoll
  • Skapa reseräkningar, fakturera samt övrig ekonomisk uppföljning
  • Ansvara för intern kommunikation och övrig administration inom avdelningen
  • Delta i och stötta i interna projekt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta i ett team med härliga kollegor som samarbetar och stöttar varandra i olika ärenden. Tjänsten är placerad i moderna lokaler på huvudkontoret i centrala Stockholm,och är en del av KPMG Sverige, som i sin tur består av 1700 medarbetare utspridda på 50 orter.

Detta är ett konsultuppdrag som initialt är tänkt att löpa 6 månader då du kommer vara anställd på TNG, därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter till en anställning direkt hos KPMG. Tjänstens omfattning är heltid och med önskad start omgående. Du arbetar kontorstider 08.30-17.00 med möjlighet till flextid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning gärna inom ekonomi samt god erfarenhet av administrativt arbete. Vi ser gärna att du har systemvana och goda kunskaper i hela Office paketet främst PowerPoint, Excel och Outlook. Ett krav för tjänsten är att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift då koncernspråket är engelska och tjänsten innebär många kontaktytor. Vi ser också gärna att du har baskunskaper och intresse för siffror och ekonomi, då tjänsten till viss del innebär att hantera ekonomiuppgifter.

Som person söker vi dig som har en god social förmåga samt är positiv och prestigelös i ditt tänk. Det är också viktigt i rollen att du är innovativ samt arbetar självständigt och har hög integritet inför dina arbetsuppgifter. Karaktären på arbetsuppgifterna och det stundtals höga tempot kräver att du är bra på att prioritera och att du har en god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.Vi lägger också stor vikt vid att du är serviceinriktad, affärsmässig och flexibel i kontakten med dina kollegor.

 

 

KPMG

KPMG

KPMG erbjuder tjänster inom revision, redovisning, skatt och rådgivning. Vi har 1700 medarbetare på 50 orter. Du kommer att sitta i ett aktivitetsbaserat modernt kontor centralt i city. En karriär på KPMG ger dig tidigt en inblick i näringslivets kärna, kundernas verksamheter samt ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare KPMG
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-11
Pernilla Ek
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Vasagatan 16, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig