TNG
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Affärsinriktad CFO till expansiva Maxcon i Örebro

Strategisk och operativ CFO till växande Maxcon i Örebro

Arbetsgivare Maxcon AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-13
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
Malin Thoresson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

Strategisk och operativ CFO till växande Maxcon i Örebro

Har du arbetat som ekonomichef eller controller och vill arbeta i en bred roll med ansvar för både koncernekonomi och utveckling av företagets verksamhet? Trivs du med att ha ett mångfacetterat arbete, med många kontaktytor och en nyckelroll i en verksamhet under utveckling och tillväxt, så väl organiskt som förvärvsbaserat? Då kan du vara den CFO som vi söker till Maxcon i Örebro.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Maxcon är ett expansivt installations- och konsultföretag med stor erfarenhet och bred kompetens inom projektering, installation och service av sprinkleranläggningar. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ta helhetsansvar för koncernens ekonomi- och finansfrågor samt effektivisera arbetsrutiner, processer och system inom ansvarsområdet
  • Ledningsgrupps- och styrelsearbete 
  • Affärsplanering där du proaktivt arbetar med att utveckla verksamheten
  • Bidra med utvecklingen av verksamhetsstyrningen, koncernredovisning, ekonomisk rapportering, prognosarbete
  • Ekonomistyrning och analys av koncernen/bolagens utveckling och ställning
  • Säkerställa lönehantering, skatter, kontrolluppgifter och övriga personalrelaterade ersättningar samt beräkning, rapportering och betalning av bolagens skatter och avgifter
  • Bereda och föredra ärenden för styrelsen, VD/koncernchef och övrig koncernledning och fungera som specialist/rådgivare i finansiella frågor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Maxcon har kontor i Örebro och Stockholm och bedriver entreprenads-, service- och underhållsarbeten. Företaget har även en egen teknikenhet för både intern och extern projektering av sprinkleranläggningar. Som CFO kommer du vara ett stöd och även rapportera till VD/koncernchef i koncernens utvecklingsresa.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en förmåga att ta ett ägarperspektiv och styra mot ett högre bolagsvärde. Du är engagerad, driven, proaktiv och ansvarsfull. Du attraheras av utmaningar och är lösningsorienterad samt strukturerad med förmåga att prioritera och analysera. Du har också en god social och kommunikativ förmåga.

Maxcon AB

Maxcon AB

Vi är ett expansivt installations- och konsultföretag med stor erfarenhet och bred kompetens. inom projektering, installation och service av sprinkleranläggningar.

Maxcon har kontor i Örebro och Stockholm och bedriver entreprenads-, service- och underhållsarbeten. Vi har även en egen teknikenhet för både intern och extern projektering av sprinkleranläggningar. Maxcon är en pålitlig och ansvarsfull affärspartner och vi levererar vad vi lovat från anbud till färdigt projekt. Vi bygger för att tillgodose våra kunders förväntningar avseende allt från ekonomi och resultat till hållbar utveckling.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Maxcon AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-13
Malin Thoresson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

Räkna ut avståndet till jobbet


Signalgatan 7, Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig