TNG

Avtalsadministratör till finansbolag i Stockholm

Vi söker dig som vill jobba med avtal och administration hos ett spännande finansbolag i Stockholm. Läs mer i annonsen!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Therese Goldring
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Vi söker dig som vill jobba med avtal och administration hos ett spännande finansbolag i Stockholm. Läs mer i annonsen!

Söker du efter en internationell och välmående organisation där du får möjlighet att utvecklas? Vill du arbeta i team med tydliga mål, men där du självständigt driver dina egna processer? Trivs du med att jobba administrativt? Nu söker vi en Avtalsadministratör till ett finansbolag i centrala Stockholm!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare är du en värdefull tillgång och vi erbjuder dig en plats där alla uppmuntras till att skapa nätverk genom hela organisationen. Du får möjligheten till att utvecklas inom din karriär. Då du jobbar som konsult hos TNG omfattas du även av ett kollektivavtal med attraktiva förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Avtalsadministratör kommer dina primära arbetsuppgifter vara att ge rådgivning, underhålla, aktivera och validera avtal. Tillsammans med dina kollegor ger du support till partners, kunder och säljare. Du kommer ha daglig kontakt med företagets partners och säkerställa en effektiv aktivering av kontrakt och betalning av leverantörsfakturor. Du erbjuds ett brett ansvarsområde och stora möjligheter att utvecklas.

Sammanfattningsvis är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Validering och aktivering av kontrakt
• Upprätthålla och säkerställa att ovanstående sker i linje med företagets policys och gällande lagstiftning
• Hantera befintliga kontrakt med leverantörer

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i ett team som består av 9 personer, där alla arbetar nära varandra för råd och stöd. Kontoret ligger i centrala Stockholm och du kommer att jobba vanliga kontorstider.
Tjänsten är ett heltidsuppdrag på 6 månader med möjlighet till överrekrytering. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker antingen dig som har en akademisk examen och nyligen examinerad eller mitt i din karriär med några års arbetslivserfarenhet, gärna inom finans. Som person har du hög servicenivå och är en positiv teamspelare som gillar en aktiv arbetsmiljö. Till gruppen tillför du energi, glädje och prestigelöshet.

Vidare har du en hög arbetsmoral och du föredrar att arbeta strukturerat och ansvarsfullt. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska samt engelska. Språkkunskaper i övriga nordiska språk är meriterande.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-10
Therese Goldring
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig