TNG

BI och SQL-utvecklare till Svensk Exportkredit

Analytisk och affärsdriven BI och MS SQL utvecklare till finansbolaget Svensk Exportkredit (SEK) i Stockholm.

Arbetsgivare Svensk Exportkredit
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-28
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Gym på kontoret Gym på kontoret
Malin Löwdahl
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Löwdahl

070-980 99 86

Analytisk och affärsdriven BI och MS SQL utvecklare till finansbolaget Svensk Exportkredit (SEK) i Stockholm.

Vill du jobba i en organisation med hög förändringstakt, stor variation och närhet till verksamheten i din vardag? Då är rollen som BI och SQL- utvecklare på Svensk Exportkredit rätt för dig.
SEK sitter i moderna lokaler i Waterfront Building på Klarabergsviadukten i Stockholm city.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

SEK är ett statligt ägt bolag med ett stort och viktigt uppdrag – att stärka svensk exportnärings konkurrenskraft och därmed bidra till att skapa sysselsättning och hållbar tillväxt i Sverige.
Här får du möjligheten att jobba i en verksamhetsnära roll på ett nischat företag med finansiell och komplex affärsdata. Du kan vänta dig en utmanande specialistroll där du har möjlighet att utveckla dig inom SQL- och databasutveckling.

Som utvecklare på SEK har du även möjlighet att bidra till ett större initiativ inom Business Intelligence, som just nu är i uppstart.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Utveckling och förvaltning inom SEKs datalager samt kringliggande gränssnitt.
  • Stötta verksamheten och underlätta övergången till digitala lösningar.
  • Delta i automatisering av manuella verksamhetsprocesser samt löpande bidra till förbättringar av SEKs utvecklingsprocess.
  • Omsätta varierande krav/önskemål från verksamheten till effektiva och säkra IT-lösningar.
  • Utveckling av rapporter och analysverktyg.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hela IT-organisationen består av 80 personer där drygt hälften jobbar inom utveckling och förvaltning. Du kommer tillhöra ett team med 8 personer.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du ska ha din baskunskap i MS SQL, samt viss erfarenhet inom BI-lösningar. Erfarenhet av att jobbat i Jira och/eller Confluence. Du är van att jobba med källkodshantering som tex Git eller Visual Studio. Som person bör du vara analytiskt lagd och ha hög social förmåga.

På SEK arbetar man i enlighet med deras värdegrund - samarbete, lösningsorientering och professionalism. För att trivas på SEK bör du känna igen dig i dessa värderingar samt vara positiv, flexibel och trivas med att arbeta i en föränderlig miljö.
Du ska ha relevant utbildning och gärna erfarenhet inom IT-området. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav då koncernspråket är svenska och teknisk dokumentation är på engelska. Erfarenhet av arbete inom finansbranschen är ett extra plus.

Svensk Exportkredit

Svensk Exportkredit

Svensk Exportkredit är ett statligt ägt bolag med ett viktigt uppdrag, att på kommersiella och hållbara grunder säkerställa tillgången till finansiella lösningar för svensk exportnäring. Vår vision är att stärka svenska exportföretags konkurrenskraft och därmed bidra till att skapa sysselsättning och hållbar tillväxt i Sverige. Under 2017 lånade SEK ut sammanlagt 89,3 miljarder svenska kronor till och för svenska företag genom utlåning direkt till exportföretagen eller deras kunder. På SEK omges du av kollegor som har djup kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. På SEK är alla delaktiga och vi samarbetar lösningsorienterat och professionellt för att svenska företag ska vinna fler exportaffärer och bli mer konkurrenskraftiga. Detta kombineras med spännande internationella miljöer och kunder. På SEK får du följa med på en omfattande förändringsresa, där kundens behov styr utvecklingen och där ambitionen är att kunna göra mer nytta för fler. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Svensk Exportkredit
Arbetsgivare Svensk Exportkredit
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-28
Malin Löwdahl
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Löwdahl

070-980 99 86

Räkna ut avståndet till jobbet


Klarabergsviadukten 61–63


map

Andra jobb som kanske passar dig