TNG

Driven KAM support till Ahlsell i Stockholm

Affärsdriven KAM support till Ahlsells huvudkontor i Stockholm!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-06-01
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Catarina Lennartsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Catarina Lennartsson

076-869 64 85

Affärsdriven KAM support till Ahlsells huvudkontor i Stockholm!

Är du en affärsdriven person som motiveras av att självständigt arbeta och vara en nyckelperson internt? Vill du vara med i Ahlsells utveckling och fortsatta framgång? Då tror vi att du är rätt person för tjänsten som KAM support till Ahlsells huvudkontor i Liljeholmen!

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig och möjligheterna att påverka stora. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett tempo och framåtdriv i organisationen. Under maj månad kommer Ahlsells huvudkontor att flytta till nya fräscha lokaler i Marievik.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen är att ta fram, analyser och summera fakta som generar ett beslutsunderlag mot kund och interna beslutsfattare. Du kommer att vara en viktig kugge i den interna organisationen och kommer att samarbeta nära med Ahlsells KAM:re. 

Som KAM Support arbetar du ständigt med att hitta nya effektiva lösningar och tillvägagångssätt som förenklar det dagliga arbetet. Mycket av den information som KAM support arbetar med kopplas till prissättning som i sin tur har en betydelse för Ahlselss fortsatta framgång.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

  • Ta fram info/statistik/underlag och månadsrapporter.
  • Se till att det är rätt struktur i affärssystemet.
  • Ansvara för att kundavtal är upplagda/strukturerade/prissatta på rätt sätt.
  • Utveckla och effektivisera interna arbetssätt och metoder.

Tjänsten är placerad på Ahlsells nyrenoverade huvudkontor i Liljeholmen

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av att hantera stora informationsmängder och som är prestigelös, idérik, samt drivs av att arbeta självständigt. Det är meriterat om du tidigare arbetat med försäljning, men inget krav. Ytterligare egenskaper som är viktiga för rollen är att du är kommunikativ, har en strukturell förmåga och att du tar ett stort eget ansvar för ditt arbete. 

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Vi omsätter drygt 30 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland.

Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-01
Catarina Lennartsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Catarina Lennartsson

076-869 64 85

Räkna ut avståndet till jobbet


Rosterigränd 12


map

Andra jobb som kanske passar dig