Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev

Ekonom för framtida uppdrag i Örebro

För framtida uppdrag söker TNG ekonom i Örebro län.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-12-27
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Tedsjö
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

För framtida uppdrag söker TNG ekonom i Örebro län.

Har du ett brinnande intresse för ekonomi och känner dig redo för nästa utmaning? TNG söker ekonomer / ekonomiassistenter till framtida uppdrag i Örebro. Våra kunder finns inom en mängd olika branscher och vi söker därmed personer med varierande erfarenheter. Vi söker därför både dig som är nyexaminerad ekonom och dig som har mångårig erfarenhet. Du kan själv välja om du vill vara anställd hos oss eller om du vill arbeta som underkonsult i ditt egna bolag.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en bred arbetsmarknad med möjlighet att arbeta med ekonomi på intressanta företag. Det är en perfekt möjlighet för dig som vill få in en fot på ett intressant företag eller för dig som vill bredda din erfarenhet.

Du ges ett självständigt arbete på en ny arbetsplats och en möjlighet att få göra skillnad. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera men kan exempelvis komma att innehålla:

  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Rapportering
  • Redovisning
  • Avstämningar
  • Rådgivning
  • Lönehantering
  • Budgetering

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra uppdrag kan skilja sig i längd, omfattning (hel- eller deltid), specifika arbetsuppgifter och bredden av ansvarsområdet som rollen innebär. Var därför noga med att specificera i din ansökan vad som intresserar dig i ditt framtida jobb!

VEM ÄR DU?

Vi söker sig som har en utbildning som ekonom eller liknande. Vi söker dig som är nyexaminerad eller som har några års erfarenhet. 

Arbetet kräver goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift. Önskvärt är att du även behärskar engelska i tal och skrift. Det är meriterande med goda datorkunskaper, gärna från ekonomi- eller affärssystem.

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-12-27
Maria Tedsjö
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet


Kungsgatan 8 Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig