Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Ekonom för framtida uppdrag i Örebro

Intresse för ekonomi och redovisning? För framtida uppdrag i Örebro län söker vi på TNG dig som är ekonom / ekonomiassistent.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-11-11

Frågor om jobbet

Linnea Lennartsson
Kontakta din rekryterare

Linnea Lennartsson

070-7968552

Intresse för ekonomi och redovisning? För framtida uppdrag i Örebro län söker vi på TNG dig som är ekonom / ekonomiassistent.

Vi på TNG ser nu ett ökat behov av ekonomer / ekonomiassistenter / administratörer till våra kunder i Örebro län. Våra kunder återfinns inom en mängd olika branscher och därmed söker vi personer med varierande bakgrunder och intressen för kommande tjänster. Vi vill därför gärna komma i kontakt med både dig som är nyexaminerad ekonom, eller med dig som har flerårig erfarenhet av ekonomi. Vi välkomnar även dig som vill arbeta som underkonsult.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG erbjuder dig en möjlighet att få bredda din kompetens och arbeta på spännande företag i roller som antingen har ett smalare eller ett bredare omfång inom ekonomi och administration. Du kommer arbeta hos vår kund under hela perioden och ha en nära kontakt med din engagerade konsultchef.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan komma att innefatta:

  • Löpande bokföring
  • Inbetalningar och/eller utbetalningar
  • Fakturering (manuell eller via system)
  • Påminnelsehantering
  • Reseräkningar
  • Avstämningar
  • Rapportering

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra uppdrag brukar variera mellan deltid och heltid samt längd. Tjänsternas arbetsuppgifter varierar beroende på kund och omfattning.

Du kan både bli utrekryterad av oss på TNG samt bli anställd som konsult och uthyrd till kund. 

VEM ÄR DU?

Eftersom våra kunder efterfrågar olika nivåer av kompetens ser vi gärna ansökningar både från dig med lång erfarenhet av arbete inom ekonomi, men även från dig med gymnasiekompetens eller genomförda högskolestudier och/eller andra relevanta eftergymnasiala utbildningar. Det är även en fördel om du har goda datorkunskaper, gärna från ekonomi- eller affärssystem.

Som person är du noggrann och strukturerad då arbetet kräver utmärkt siffersinne och god förmåga att fånga upp och redigera eventuella felaktigheter. Du trivs att arbeta tillsammans med andra och att vara i en intern servicefunktion.

 

 

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-11-11

Frågor om jobbet

Linnea Lennartsson
Kontakta din rekryterare

Linnea Lennartsson

070-7968552

Räkna ut avståndet till jobbet


Kungsgatan 8, Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig