TNG

Ekonomiassistent till företag inom detaljhandeln

Söker du nytt jobb som ekonomiassistent? Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra i Stockholm

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-04
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Cilla Lennér
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

Söker du nytt jobb som ekonomiassistent? Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra i Stockholm

För kunds räkning söker vi nu omgående en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till ett bolag i Stockholm inom detaljhandeln. Då företaget befinner sig i en spännande utvecklingsfas behöver ekonomiavdelningen en extra resurs fram till årsskiftet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet för dig som har en något juniorare profil som ekonomiassistent att arbeta i en assisterande roll, med stort fokus på kundkontakt, problemlösning och admininistrativa uppgifter inom leverantörsreskontra.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Då företagets butiker kommer gå över till nya bolagsnummer behövs extra hjälp med att:

  • problemlösa/utreda fakturor efter övergången till nya bolagsnummer
  • gå igenom fakturaflöden varje dag 
  • lägga upp information i anläggninsregister varje dag
  • allmänna ekonomiadministrativa uppgifter

Eftersom företaget befinner sig i en förändringsfas kommer det vara högt tryck på avdelningen så det krävs att du som person gillar en miljö som är föränderlig och där du kommer att behöva arbeta självständigt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid, med start så snart som möjligt och arbetstider 8-17 med flextid tillämpas. Du kommer att vara placerade på kontoret som är beläget på söder i Stockholm. Du kommer att ingå i ett team där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Önskad uppstart för tjänsten är omgående och den löper som ett konsultuppdrag fram till årsskiftet.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning samt minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med reskontra. Eftersom du kommer att ha mycket kundkontakt ser vi gärna att du har telefonvana och trivs med att ha externa kontakter. För denna tjänst ser vi gärna att du har erfarenhet från större bolag där fakturaflödena är stora. Att du talar och skriver svenska obehindrat är också en förutsättningen för att du ska klara av rollen.

Avdelningen präglas av ett högt tempo och ställer krav på att du trivs med att ta mycket eget ansvar för att nå deadlines. Som person trivs du med att samarbeta med dina kollegor, lösa problem och har förmågan att arbeta strukturerat även i pressade situationer.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-04
Cilla Lennér
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig