TNG
Ekonomiassistent till Makita i Stockholm!

Ekonomiassistent till Makita i Stockholm!

Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent på växande Makita i Stockholm!

Arbetsgivare Makita
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-09
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ida Nordin
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent på växande Makita i Stockholm!

Är du en ansvarstagande och driven person som vill vara med och utveckla Makitas ekonomiavdelning? Bra! Då kan detta vara något för dig!

Vi söker nu en ekonomiassistent till Makita Sverige. I rollen kommer du att arbeta tillsammans med en grupp om totalt tre kollegor, och ni kommer att få ett brett ansvar inom ekonomi och redovisningsarbete.

Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Makita kommer du få arbeta i ett dynamiskt och roligt företag med internationell närvaro. Du kommer att ha ett eget ansvar över ditt arbete och förväntas arbeta både högt och lågt. I rollen kommer du få arbeta med varierande och utvecklande arbetsuppgifter som stärker din framtida kompetens samtidigt som du blir en del av ett sammansvetsat team som hjälper varandra framåt.

För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter hos Makita.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina framtida arbetsuppgifter kommer att variera, men dina dagliga uppgifter kommer att vara att: 

  • Hantera inkommande fakturor, utgiftsrapporter och godkännanden i systemet Basware.
  • Skicka leverantörsbetalningar. 
  • Ansvara för leverantörsreskontra & kundreskontra. 
  • Vara delaktig i bokslutsarbete/avstämningar
  • Samarbeta med Front Office, säljare & andra stakeholders internt.
  • Vara ett stöd till verksamheten. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ekonomiassistent kommer du att ha en nära kontakt med verksamheten och vara tillgänglig vid frågor från olika delar av organisationen. Makita jobbar varje dag med att effektivisera och automatisera deras processer så det är viktigt att du trivs med det arbetssättet. Du rapporterar till Finance Manager. 

Placering: Sollentuna/Bredden. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har en högskolebakgrund eller yrkesutbildning inom ekonomi/redovisning och något års erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll. Det är en fördel om du har arbetat i internationella bolag tidigare med tydliga mål. Du är trygg i att använda Excel och kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift.

För att passa i rollen som ekonomiassistent är det viktigt att du är van att ta eget ansvar och är mån om bolagets bästa. Du kan agera på eget initiativ och kan prioritera dina arbetsinsatser när det behövs. Du är noggrann, strukturerad och framför allt prestigelös.

Makita präglas av en internationell arbetsmiljö, vilket gör att du behöver trivas i ett företag med högt i tak och snabba puckar. Du tycker om att lösa problem och gör det helst i samverkan med dina kollegor. Vi värderar din personlighet högt och vi ser att du, precis som oss, är social och kan bidra till ett gott arbetsklimat.

Makita

Makita

Makita Oy ägs av den japanska maskintillverkaren Makita Corporation och bedriver verksamhet i sex länder: Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland och Litauen.

I Sverige öppnade Makitas kontor år 2008. I över ett helt århundrade har Makita Corporation investerat i produktutveckling och kvalitet. Detta har befäst Makitas position som en av världens ledande tillverkare av elverktyg och gjort det möjligt för Makita Oy att växa till en av regionens viktigaste leverantörer av elverktyg.

Idag tillhandahålls våra produkter av hundratals återförsäljare i hela landet. Makitas produkter säljs alltid av auktoriserade återförsäljare.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Makita
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-09
Ida Nordin
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Placering

Bergkällavägen 36, 192 79 Sollentuna

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig