TNG

Ekonomiassistent till Veolia i Lund

Vill du arbeta som ekonomiassistent på ett internationellt företag? Sök då uppdraget inom kundreskontra på Veolia i Lund!

Uppdragsgivare Veolia Water Technologies
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-18
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Angelina Nilsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du arbeta som ekonomiassistent på ett internationellt företag? Sök då uppdraget inom kundreskontra på Veolia i Lund!

Här finns chansen för dig med ett intresse för ekonomi och som är tillgänglig omgående att arbeta med kundreskontra på Veolia Water Technologies i Lund. Vårt Shared Service Center behöver nu förstärkning med en konsult som kommer att arbeta med bland annat kundfakturor, bokföring av inbetalningar och månadsvisa avstämningar. Du får här möjlighet att bli del av ett samarbetsinriktat team som tar ansvar för att leverera inom sina ansvarsområden samtidigt som man tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att jobba som konsult via TNG får du chansen att jobba på Veolia Water Technologies, ett spännande och internationellt företag med placering i Lund. Veolias tekniska lösningar bidrar till renare vatten och därmed också en renare värld. 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av oss på TNG och uthyrd till Veolia Water Technologies. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå under 4 månader, men kan komma att förlängas. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Fakturera kunder - manuella fakturor, förskottsfakturor och servicefakturor
  • Bokföra kundinbetalningar och vissa leverantörsbetalningar
  • Skicka betalningspåminnelser
  • Månadsvis avstämma kundreskontra
  • Månadsvis valutajustera kundfordringar
  • Ansvarig för inkorgen för kundfakturor
  • Vid behov stötta andra i teamet med ekonomiinriktade uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta hos Veolia Water Technologies i Lund (Norra Fäladen). Vi sitter i moderna lokaler med goda pendlingsmöjligheter. Uppdraget är på heltid (40h/v) och arbetstiderna är kl. 08-17, men viss möjlighet till flexibilitet. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med ett intresse för ekonomi och som har en erfarenhet av kontering av fakturor. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundreskontra, liksom om du har arbetat på ett internationellt företag. Har du sedan tidigare erfarenhet av bokföring av olika typer av moms (så som exportmoms, byggmoms etc) ses även det som meriterande. Du bör ha god datorvana då du kommer att arbeta i flera system samtidigt och då du kommer att arbeta i Google Sheets så söker vi dig som har erfarenhet av det eller Excel. Har du erfarenhet av JD Edwards och/eller Navision är det meriterande. Då vi internt och externt kommunicerar på både svenska och engelska söker vid dig med goda kunskaper i båda språken.

Som person söker vi dig med ett strukturerat och noggrant arbetssätt då du kommer att arbeta mot deadlines och då vi eftersträvar att faktureringen blir så korrekt som möjligt. Då vi ingår i ett shared service center och har ett serviceinriktat förhållningssätt är det av vikt att du är serviceorienterad. Eftersom det kan bli arbetstoppar med något högre arbetsbelastning, så som vid bokslut, så söker vi dig som har en god förmåga att hantera mer pressande situationer.

Veolia Water Technologies

Veolia Water Technologies

Veolia Water Technologies levererar till kommunala och industrikunder en långsiktig hållbar vattenmiljö genom överlägsen teknologi för minskade miljörisker. Med expertis och teknologi i världsklass har företaget globalt 10 000 anställda i 135 affärsenheter (teknologicenter/säljbolag), lokaliserade i 54 länder runt om i världen. Veolia Water Technologies AB i Sverige består av AnoxKaldnes, Hydrotech och VA-Ingenjörerna, och totalt cirka 150 anställda.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare Veolia Water Technologies
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-18
Angelina Nilsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet


Klosterängsvägen 11A, Lund


map

Andra jobb som kanske passar dig