Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Flera kundtjänstmedarbetare till spännande företag

Vill du jobba med kundtjänst och brinner för service? Perfekt, läs mer och sök idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2017-10-08

Frågor om jobbet

Amanda Karlsson
Kontakta din rekryterare

Amanda Karlsson

Vill du jobba med kundtjänst och brinner för service? Perfekt, läs mer och sök idag!

Vi söker nu flertalet medarbetare inom kundtjänst till spännande företag beläget i Stockholm city. Tycker du om att leverera en högkvalitativ service samtidigt som du löser kunders problem? Gillar du att ha telefonen som närmsta verktyg? Föredrar du att jobba i ett högt tempo? Välkommen med din ansökan.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du chansen att utvecklas både som person och i din professionella roll. Du får vara en del av att team med ett stort ansvar för den service som företaget erbjuder sina kunder. Som medarbetare inom kundtjänst får du chansen att bygga relationer med företagets kunder och bygga förtroende. Du kommer att få en ordentlig introduktionsutbildning i din nya roll som kundtjänstmedarbetare. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ta emot inkommande samtal och hjälpa kunder med deras problem
  • Svara på inkommande mejl
  • Handlägga ärenden i samråd med andra avdelningar

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är till början en konsultlösning men eventuell möjlighet till förläning. Du sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm med goda kommunikationer. Tjänsten är på heltid. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service, gärna i en kundtjänst. Du gillar att jobba i ett högt tempo och tillsammans med ditt team nå uppsatta mål. Du gillar att jobba strukturerat och är kommunikativ för att på bästa sätt hjälpa kunden. Du har intresse för att lära dig jobba i system samt har kunskaper i svenska och engelska.

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-08

Frågor om jobbet

Amanda Karlsson
Kontakta din rekryterare

Amanda Karlsson

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden