TNG

Försäljningschef inom Bygg till Ahlsell

Vi söker en försäljningschef inom Bygg till framgångsrika Ahlsell Övre Norrland, som vill driva och utveckla försäljningen vidare.

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-02-26
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänstebil Tjänstebil
Friskvård Friskvård
Helena Björk
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Vi söker en försäljningschef inom Bygg till framgångsrika Ahlsell Övre Norrland, som vill driva och utveckla försäljningen vidare.

Med engagemang och ett coachande sätt leder och utvecklar du personal,och kunder mot fortsatta framgångar. Du kommer leda ett team med 11 engagerade medarbetare som drivs av försäljning och att hjälpa Ahlsells kunder till en lättare vardag. Förutsättningarna är på topp med landets nöjdaste kunder och medarbetare som trivs på jobbet! Är du redo att ta vid när nuvarande chefen går vidare inom Ahlsell?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

 • Bli ledare hos Ahlsell - ett bolag med personlig service som gör det enklare för våra kunder att vara proffs
 • Försäljningsansvar för hela segmentet Bygg inom region Övre Norrland med butiker och kontor i Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå, Gällivare och Kiruna
 • Få leda verksamheten med stor frihet mot nya mål
 • Ingå i en engagerad ledningsgrupp som jobbar tillsammans mot gemensamma mål
 • Fina utvecklingsmöjligheter inom Ahlsell
 • Generöst förmånspaket och tjänstebil
 • Öppen placeringsort utefter vad som passar dig
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Resultatansvar för segment Bygg i region Övre Norrland med utmanande mål för försäljningen
 • Personalansvar där du coachar och stödjer medarbetare för att de ska lyckas med sin försäljning
 • Tillsammans med teamet arbetar du strategiskt för att utveckla och finna nya affärer i regionen
 • Bidrar i kundarbetet genom kundbesök och olika kundevenemang
 • Bidrar i ledningsgruppen för regionen med kunskap och engagemang
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som Försäljningschef Bygg driver du tillsammans med dina medarbetare på de olika orterna i regionen försäljningen inom segment Bygg. Med affärsmannaskap och ledarskap bidrar du till gruppens fortsatta utveckling med nöjda medarbetare och nöjda kunder. Du kommer resa runt i regionen både för att möta kunder, medarbetare i teamet och olika gemensamma möten och aktiviteter.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för att utveckla och motivera människor runt dig. Du har erfarenhet av en ledande roll inom försäljning mot professionella kunder (B2B) och du har erfarenhet av bygg i form av försäljning, tillverkning eller utförande av byggtjänster.

För att lyckas i rollen tror vi att du på ett öppet och ansvarsfullt sätt coachar och vägleder dina medarbetare så att de lyckas med sin försäljning. Du kommunicerar enkelt och tydligt, har ett övertygande sätt och leder gruppen genom goda exempel. Du har vana att jobba mot mål och med uppföljning både för egen del och för medarbetare.

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Vi omsätter drygt 31 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Ahlsell
Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-26
Helena Björk
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet


Gårdsvägen 2, 973 47 Luleå


map

Andra jobb som kanske passar dig