Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev

Framtida uppdrag inom nordisk kundtjänst

Söker du efter nya utmaningar inom kundservice? Vi på TNG söker efter serviceinriktade och ambitiösa personer för framtida uppdrag inom kundservice.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2017-12-15
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Amanda Karlsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073 982 99 43

Söker du efter nya utmaningar inom kundservice? Vi på TNG söker efter serviceinriktade och ambitiösa personer för framtida uppdrag inom kundservice.

TNG söker serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för framtida uppdrag hos ett flertal av våra kunder. Våra uppdragsgivare återfinns inom en mängd olika branscher, varvid vi söker personer med varierande bakgrund och erfarenheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag, där du har en bred roll inom nordisk kundtjänst och många interna kontaktytor. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen som kundtjänstmedarbetare varierar beroende på företag och bransch. Arbetsuppgifter som brukar innefattas är:

  • ta emot samtal från såväl privat- som företagskunder
  • arbeta med administration och ärendehandläggning
  • stötta den interna organisationen 
  • orderhantering

Utöver detta tillkommer specifika arbetsuppgifter som varierar inom våra uppdragsgivares verksamhetsområden. Oavsett bransch handlar det alltid i slutändan om att göra uppdragsgivarnas kunder nöjda och att ge dem förstklassig service.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Till våra uppdrag söker vi dig som är serviceinriktad och ständigt strävar mot att bemöta kunden på bästa sätt. Du har helt enkelt en mycket god känsla för vad service innebär, men är också angelägen om att utvecklas ytterligare inom detta område. Då en del samtal kan vara krävande ser vi att du har tidigare erfarenhet från kundtjänst och har en god kommunikativ förmåga för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt via bland annat telefon och e-post.

Du trivs i rollen att prata med människor och då det i perioder kan vara mycket att göra ser vi att du är stresstålig. Du behärskar finska, norska eller danska flytande samt svenska i både tal och skrift då e-post och telefonsamtal kommer att förekomma.

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Vi arbetar både med uppdrag inom rekrytering och inom bemanning. Vår rekryteringsverksamhet innebär att du får en anställning hos våra uppdragsgivare, och i vår bemanningsverksamhet är du anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänster inom kundservice, ansök snarast! Vi går löpande igenom inkomna ansökningar för försöka matcha dig med något av våra uppdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-12-15
Amanda Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073 982 99 43

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig