TNG

Handläggare inom kundtjänst till Peab i Stockholm

Vill du utvecklas inom kundtjänst och jobba som handläggare av ärenden inom området Peab bostad? Läs mer här!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-04-05
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Linnea Wäringe
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Vill du utvecklas inom kundtjänst och jobba som handläggare av ärenden inom området Peab bostad? Läs mer här!

Trivs du i en roll där kundservice och kundnöjdhet är i fokus? Vill du utvecklas inom kundtjänst och jobba med handläggning av ärenden inom ett spännande och fartfyllt område? Då kan det vara dig vi söker till Peab Support AB som nu utökar teamet med en Supporthandläggare inom området bostad. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Peab Support AB blir du en del av ett målinriktat och härligt team bestående av 15 personer med god sammanhållning. Här värdesätter man service och kundnöjdhet och du kommer att få fortlöpande utbildning i kundkommunikation och pedagogik. Peab är ett företag som värnar om sina anställda genom bra förmåner som bland annat kompetensutveckling.

Som supporthandläggare jobbar du i en varierad roll med många olika kontaktytor. Vill du växa i mötet med andra människor kommer du att trivas här! 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som supporthandläggare inom bostad kommer du att:

  • ta emot och registrera ärenden via telefon och mail
  • kategorisera och prioritera ärenden i enlighet med regler och rutiner
  • återkoppla ärendestatus till kunden
  • ansvara för kontakt med underleverantörer för att åtgärda pågående ärenden


I denna supportfunktion sitter du majoriteten av tiden i telefonsamtal med PEABs kunder, detta är ditt huvudsakliga arbetsområde där de flesta av ovanstående punkter ingår, det få ärenden du inte hanterar via telefon sker via mejl.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta i Solna tillsammans med dina kollegor på supportavdelningen och under november kommer hela kontoret att flytta till nya, fina lokaler i Ulriksdal. Tjänsten är till att börja med en konsultlösning på 6 månader men behovet är långsiktigt och det finns goda möjligheter till överrekrytering för rätt person. Arbetstiderna är 08.00-17.00 och du rapporterar till gruppchefen för bostad- och IT-support.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Eftersom att du kommer att jobba inom ett fartfyllt område (bostad) kommer du att ha en utredande och lösningsfokuserad roll där du får leta dig fram till rätt kontakt och lösning för ett ärende på ett självständigt sätt, givetvis med stöd från dina kollegor. Vi ser därför att du är en ödmjuk person som vågar ställa frågor och som uppskattar att jobba i team. Då du har ansvar för kundkontakt och kundåterkoppling ser vi också att du har en pedagogisk förmåga samt ett strukturerat arbetssätt som gör att du har lätt att prioritera, även under arbetstoppar.

För att du ska kunna komma in i rollen på ett bra sätt ser vi att du har:

  • jobbat inom kundtjänst eller med liknande arbetsuppgifter tidigare
  • tidigare erfarenhet av att arbeta med ärendehanteringssystem, contact center-system och/eller "self-service" portaler.
  • goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-05
Linnea Wäringe
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet


Gårdsvägen 6, Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig