Sök

Head of IT operations, devops and support

Head of IT Operations, Devops and Support till Avida Finans

Uppdragsgivare Avida Finans
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-11
Massage Massage
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Sara Scheef
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sara Scheef

0703 63 87 64

Head of IT Operations, Devops and Support till Avida Finans

Har du erfarenhet inom devops och känner att du vill kombinera din tekniska kunskap med ledarskap i ett tillväxtbolag där du får vara med och påverka och driva den tekniska utvecklingen? Då kommer du trivas hos Avida Finans!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Head of IT Operations & Support är du en operativ ledare som jobbar nära tekniken och teamet. Avida befinner sig i en tillväxtfas där man bland annat satsar stort på ny teknik. Du blir en del av en föränderlig miljö där du får påverka teknikval samt driva deras utveckling mot molnet och en hög grad automatisering.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

- Övergripande ansvar för den tekniska infrastrukturen, devops-arbetet och supporten

-  Operativt ansvar för vissa delar av teamets arbetsuppgifter. Du kommer jobba hands-on med teknik, problemlösning och andra delar av det dagliga arbetet

- Personalansvar för fyra personer inom IT operations & support där du coachar och säkerställer att gruppen jobbar med moderna verktyg och metoder 

- Budgetansvar inom området samt säkerställande av leveranser och kundnöjdhet

Du kommer få vara med och bygga upp en infrastruktur i blandad miljö. Den tekniska miljön är en blandning av Windows och Linux. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer jobba nära verksamheten och utvecklingsavdelningen. Dina interna kontaktytor är bland annat Head of Engineering, CISO, CIO och olika stakeholders på verksamhetssidan. Här får du en bred roll där du får vara med och påverka samt kontinuerligt utveckla arbetssätt efter best practice.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet inom infrastruktur och har god förståelse för hur devops, automatisering och monitorering på bästa sätt implementeras. Du har kunskap inom serverdrift (Linux och Windows) samt har erfarenhet av Azure eller annan molnplattform. 

Du är en person som trivs med att jobba nära tekniken men som även har förmågan att driva strategiska frågor och få med dig teamet i förändringar kring arbetssätt, tekniker och verktyg. Vi ser även att du jobbat nära utvecklingsteam tidigare, då devops-arbete varit en del av arbetet. 

Eftersom du kommer ha personalansvar och driva avdelningen framåt är det viktigt att du är pedagogisk, kommunikativ och har förståelse för verksamheten. 

Avida Finans

Avida Finans

Avida befinner sig I en expansiv fas och växer fort. Vår affärsidé är att erbjuda företag och konsumenter finansiella tjänster genom enkla och moderna lösningar. Vi vill skapa nöjda kunder genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt inte minst engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare. Kulturen är hjälpsam med ett stort engagemang där medarbetarna har mycket frihet under ansvar.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Avida Finans
Uppdragsgivare Avida Finans
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-11
Sara Scheef
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sara Scheef

0703 63 87 64

Räkna ut avståndet till jobbet


södermalmsallén 36, stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig