TNG
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Innovativ ingenjör inom elektronik till Emerson

Är du elektronikkonstruktör och vill utveckla världsledande radarsystem? Vi söker en elektronikingenjör till Emerson i Göteborg!

Arbetsgivare Emerson
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-14
Lunchförmån Lunchförmån
Flextid Flextid
Bonus Bonus
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du elektronikkonstruktör och vill utveckla världsledande radarsystem? Vi söker en elektronikingenjör till Emerson i Göteborg!

Som elektronikkonstruktör på Emerson kommer du att få vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan från konceptutveckling till industralisering. Du kommer att vara en viktig del av den grupp inom företaget som ansvarar för elektronik och mikrovågsdesign. Känns det spännande? Sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst där du kommer att få jobba med erfarna och kompetenta ingenjörer.
Du får även:

 • Goda möjligheter till personlig utveckling i en framgångsrik och världsomspännande koncern
 • Ett arbetet med många kontaktytor både internt och externt över hela världen
 • En arbetsplats med hög teknisk kompetens och stark företagskultur
 • En flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som elektronikingenjör gör du konstruktionslösningar för teknikstudier, nyutveckling och produktunderhåll för att förbättra våra kretskort, produkter och system inom industriell instrumentering. Detta kräver mycket koordinering med andra teknikdiscipliner och avdelningar så att vi på ett effektivt sätt kan nå målet att tillhandahålla den senaste och bästa tekniken för våra kunder.

 • Teamet Electrical and Microwave Engineering ansvarar för allt rörande elektroteknik och utveckling, från passiva mikrovågsdetaljer, såsom antenner och vågledare, till Front-End moduler, signalbehandling i HW på processorkort, kraftförsöjning och interface för data kommunikation; både ledningsburen och trådlös.
 • Gruppen är involverad i alla utvecklingsfaser i produktframtagningsprocessen: från idé och innovationer, vidare genom framtagning och test av koncept med prototyper, planering, kravhantering och produktifiering och hela vägen till start av serieproduktion.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet Electrical & Microwave Engineering består totalt av 15 personer varav 6 är placerade i Göteborg. Teamet är inblandat i alla faser av utvecklingsprocessen - från att generera idéer, planering, design och testning, hela vägen till att konstruktionen går i serieproduktion. Kontoret ligger mitt i Mölnlyckes företagspark med fri parkering och kollektivtrafik rakt utanför dörren.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande inom elektronik. Du har några års erfarenhet av elkonstruktion och har jobbat självständigt som konstruktör i produktutvecklingsprojekt och trivs med att jobba i tvärfunktionella team. Som en innovativ konstruktör har du ett stort intresse för teknikutveckling. 

Som person är du driven och social samt gillar att knyta kontakter både internt och externt. Har du dessutom erfarenhet av simulering, framtagning och underhåll av kopplingsscheman, komponentval och layout för kretskort så tror vi att du är rätt person. Goda kunskaper i engelska, både i tal, skrift och läsning, är ett krav. 

Meriterande är också:

 • Flytande svenska i tal ock skrift
 • Erfarenhet av Cadance eller liknande konstruktionsprogram
 • Erfarenhet av konstruktion och/eller installation av produkter i explosiva miljöer
 • Kunskap om komponentteknik, tillverkningsmetoder och processer för kretskortstillverkning
 • Erfarenhet från elektronikdesign av Ex-applikationer är meriterande
Emerson

Emerson

Emersons levererar högteknologiska produkter som på ett konkret sätt gör världen säkrare och mer hållbar för människa och miljö. Vi hjälper våra kunder att ta rätt beslut, vara smartare och hitta kompletta lösningar. Vi är stolta över att vara marknadsledande i vår bransch. På vårt centre of excellence i Mölnlycke är varje medarbetare en del av en utvecklingsintensiv och innovativ miljö där alla har en tydlig bild av hur man i sitt eget arbete bidrar till företagets framgång. Våra värderingar, kundfokus, engagemang och mod genomsyrar vår kultur och våra beslut. Vi har ett familjärt och trivsamt klimat med korta beslutsvägar, stort utrymme för individen att påverka och ta egna initiativ. Samtidigt erbjuder vi tryggheten och utvecklingsmöjligheterna som det innebär att vara en del av den större globala Emersonkoncernen med kontor världen över.

Hos oss finns många olika möjligheter och vägar för att utvecklas och göra karriär. Tillsammans med individen är vi flexibla och hittar den väg som passar bäst. Som en del av en Emersonkoncernen finns internationella utvecklingsmöjligheter och vi uppmuntrar till en karriär inom företaget som specialist eller ledare. Vi vet att teknikbranschen är långt ifrån jämställd. Det vill vi ändra på och arbetar därför med initiativ och projekt som gör oss själva och branschen i stort mer jämställda.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Emerson
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-14
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet


Konstruktionsvägen 2


map

Andra jobb som kanske passar dig