TNG

Inköpare för kommande uppdrag i Örebroregionen

TNG söker inköpare till våra kunder i Örebro län

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-14
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sabiha Hasanbegovic
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sabiha Hasanbegovic

0790792473

TNG söker inköpare till våra kunder i Örebro län

På TNG har vi ofta nya, spännande uppdrag inom inköp som snabbt blir tillsatta, nu har du dock chansen att ligga steget före och skicka in din ansökan redan idag. Uppdragen kan vara i form av roller som till exempel: inköpsassistent, operativ inköpare eller strategisk inköpare.

Uppdragen inom inköp varierar och styrs av våra kunders behov. Vi har kunder inom flera olika branscher och i varierande storlek och söker därför personer med olika erfarenheter. Vi söker både dig som är nyexaminerad eller som har några års erfarenhet av inköp. Genom att söka denna tjänst öppnar du upp dörrarna för varierande utmaningar.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten som inköpare kan vara både operativ och strategisk, arbetsuppgifterna kan därav variera beroende av kundens behov. Vi har flera kunder med intressanta och utvecklande uppdrag där du ges chansen att skapa kontakter och utvecklas. 

Som konsult via TNG erbjuder vi dig en trygghet med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera namnstarka kunder med utvecklande och spännande uppdrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera men kan exempelvis innefatta:

  • Lagerstyrning
  • Lageroptimering
  • Hantera reklamationer
  • Momsrapportering
  • Inköp av indirekta och direkta material
  • Leverantörskontakter
  • Stötta verksamheten i olika inköpsfrågor
  • Planering av produktion
  • Administrativa arbetsuppgifter med fakturor, leveransbevakning, leverantörsuppföljning m m.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens omfattning kan komma att variera utifrån kundens önskemål och kan röra sig om både heltid och deltid. Uppdragen skiljer sig även utifrån specifika arbetsuppgifter, bredden av ansvar samt vad rollen innebär. Var därför noga med att specificera din ansökan med vad som intresserar dig i ditt framtida jobb!

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom inköp eller likvärdig erfarenhet. Det är även meriterande om du har god vana av något affärssystem. Eftersom inköpare är en roll med många kontaktytor talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. 

Som person är du serviceinriktad och trivs med att skapa kontakt med människor, både internt i organisationen och med företagets externa leverantörer. Du är systematisk i ditt arbetssätt och är duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete. Du tar ett stort eget ansvar och kan självständigt lösa problem.  

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-14
Sabiha Hasanbegovic
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sabiha Hasanbegovic

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet


Kungsgatan 8 Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig