Sök

Interim HR-Chef till koncern i Göteborg

Vi söker en erfaren HR-Chef som vill leda en stor koncern och säkerställa utveckling av ledarskap och processer. Är det du?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-27
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vi söker en erfaren HR-Chef som vill leda en stor koncern och säkerställa utveckling av ledarskap och processer. Är det du?

Letar du efter ett spännande interimsuppdrag där du som interim HR-Chef får arbeta affärsnära med såväl operativa som strategiska frågor? I rollen som HR-Chef arbetar du inom koncernens Affärsstöd HR och du medverkar tillsammans med dina kollegor på HR-avdelningen i att leda koncernen som helhet och att säkerställa utveckling av medarbetarskap, ledarskap, kultur och processer i koncernen.

Har du ett intresse för koncernövergripande mål, utforma processer, verktyg och ramverk inom HR samt en vilja att etablera och utveckla förtroendefulla relationer bör du söka jobbet redan idag - uppdraget ska tillträda i slutet av sommaren!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett kvalificerat uppdrag som HR-Chef där du får bidra med din kunskap inom brett HR arbete. Vår kund, en stor koncern, med en öppen och flexibel arbetsplats som är angelägna om att medarbetarna ska ha en god livskvalitet såväl i arbetslivet som i privatlivet. Du kommer att få vara med och påverka arbetssättet samt sätta din prägel på koncernens HR-arbete.

Som konsult via TNG omfattas du självklart av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester, men det går också bra att arbeta som underkonsult under hela uppdragstiden.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Leda, utveckla och följa upp HR-arbete i koncernen
  • Driva processen kring utvecklingssamtal, uppföljningssamtal och lönesamtal
  • Förhandla med fackliga organisationer och sluta kollektivavtal
  • Utforma processer, verktyg och ramverk som stöd för koncernens chefer inom HR-området
  • Följa upp HR-avdelningens utfall och resultat, analysera och vidta relevanta åtgärder
  • Medverka i planering, ledning och uppföljning av koncernen i sin helhet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Ditt uppdrag blir att ansvara för personal, resultat, verksamhet och kommunikation för HR avdelningen. Uppdragsgivaren är en koncern på ca: 1 400 anställda. Du kommer arbeta på koncernens kontor i centrala Göteborg. Uppdraget är ett interimsuppdrag med beräknad start den 30 juli 2018 och sträcker sig ett år.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du tycker om att arbeta nära verksamheten och trivs med kombinationen av strategiskt och operativt arbete. Din svenska och engelska är god, både skriftligt och verbalt. Du inger förtroende på alla nivåer inom organisationen och har lätt för att få med dig dina kollegor och medarbetare, genom en öppen och tydlig kommunikation.

För att lyckas i rollen har du flerårig förhandlingsvana, goda kunskaper och bred yrkeserfarenhet i arbetsrättsliga frågor och är insatt i rådande lagstiftning gällande kollektivavtal, lönebildning och föreskrifter. Vi efterfrågar också dokumenterad erfarenhet av förändringsledning. Du har högskoleutbildning inom HR och minst fem års erfarenhet som HR-chef på strategisk och operativ nivå i organisationer av liknande storlek, komplexitet och svårighetsgrad.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-27
Martin Andersson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet


Korsgatan 3, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig