Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Jobb i kundtjänst inom bank och finans

Är du intresserad av att jobba med kundservice inom bank och finans som kravhandläggare mitt i Stockholm city?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2017-10-22

Frågor om jobbet

Claudia Ullreich Engmer
Kontakta din rekryterare

Claudia Ullreich Engmer

0734 34 64 56

Är du intresserad av att jobba med kundservice inom bank och finans som kravhandläggare mitt i Stockholm city?

TNG söker nu en kravhandläggare på heltid till en våra kunder i Stockholm, en nordisk kreditkortskoncern med mer än 400 anställda i tre länder. Nu söker vi dig som kan börja relativt omgående och som vill ha ett roligt och serviceinriktat jobb inom kundtjänst med trevliga kollegor!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer jobba hos en känd aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter där du får utvecklas inom kundservice/kravhandläggare mot bank och finans. Du kommer arbeta i ett härligt team och får omgående en riktigt bra introduktionsutbildning. Den ger dig alla förutsättningar att lyckas på jobbet och gör att du snabbt kommer in i dina arbetsuppgifter. Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll kommer du att ingå i avdelningen Credit risk och tillhör företagets kravverksamhet. Som kravhandläggare kommer du att:

  • Hantera inkommande och utgående samtal till företagets kunder.
  • I samtalen informerar och motiverar du kunderna att göra inbetalningar som de av någon anledning är sena med.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Denna tjänst ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar som konsult ute hos vår kund. Arbetstiderna är måndag-fredag, 38,5 h/veckan. Passen varierar på ett rullande schema och kan exempelvis vara 8.30-17.00, 9.30-18.00 eller 11.30-20.00. Uppdraget förväntas pågå i 6 månader med möjlighet till förlängning.

Du ingår i ett team om ca 10 personer. Företagets Stockholmskontor ligger i fräscha lokaler mitt i city. Tjänsten är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt. Goda möjligheter till anställning direkt hos kund efter 6 månader.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är social, positiv och som tycker om att prata i telefon och med andra människor. Du är duktig på att motivera kunden och tillsammans hittar ni hållbara lösningar så att fakturorna kan betalas. Det är av stor vikt att du som handläggare är lyhörd för kundens behov samtidigt som du agerar som en god representant för företaget för att hitta bästa möjliga lösning för samtliga parter.

Vi ser att du tidigare har jobbat med telefonen som arbetsredskap, till exempel med kundtjänst i någon form, alternativt med telemarketing eller som innesäljare. Har du arbetat med krav eller liknande uppgifter förut ses detta som mycket meriterande. Du har en gedigen förståelse för kundvård och sätter stort värde på att agera professionellt och serviceinriktat i din kontakt med kunder. Som person är du ansvarsfull och har ett starkt driv att prestera hög kvalitet. Du trivs med att jobba tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål och bidrar med god stämning till gruppen.

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-22

Frågor om jobbet

Claudia Ullreich Engmer
Kontakta din rekryterare

Claudia Ullreich Engmer

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig