Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Jobb inom kundtjänst och kundsupport i Halmstad

Tycker du om att hjälpa kunder och ge service? Söker du ett jobb där du får kombinera din kompetens inom kundtjänst, kundsupport och administration?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-13

Frågor om jobbet

Rebecca Hallberg
Kontakta din rekryterare

Rebecca Hallberg

0708-919699

Tycker du om att hjälpa kunder och ge service? Söker du ett jobb där du får kombinera din kompetens inom kundtjänst, kundsupport och administration?

Fram mot hösten har vi spännande uppdrag på gång inom kundtjänst och kundservice hos våra kunder i Halmstad och vill därför komma i kontakt med dig som vill att din arbetsdag ska innehålla många samtal med andra människor, och där du är en viktig resurs för att lösa problem och svara på frågor.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

När du arbetar inom kundtjänst och kundsupport får du användning av dina kunskaper inom service och administration i en miljö som erbjuder teamkänsla och högt tempo. Våra kunder verkar inom en mängd olika branscher och erbjuder varierande uppdrag för dig som konsult.

Detta är initialt ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos någon av våra kunder, och där du självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstmedarbetare kommer du besvara inkommande samtal med bästa tänkbara service. Arbetat omfattar att:

  • svara på kundens frågor och lösa eventuella problem
  • guida och informera om företagets utbud och tjänster
  • se helheten försöka överträffa kundernas förväntningar gällande service och erbjudanden
  • se till att kundinformation är uppdaterad i företagets system

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi söker kundtjänstmedarbetare för start i slutet av sommaren, alternativt i början av hösten. Normalt söker vi konsulter för uppdrag på heltid och arbetstiderna kan vara schemalagda både dagtid och kvällstid. Du kommer arbeta i team, där du tillsammans med dina kollegor har ett viktigt uppdrag: att som första representant mot kund vara företagets ansikte utåt och leverera service på en hög nivå.

Flera av uppdragen vi ser framöver kommer vara långsiktiga. För rätt person finns det i flera fall goda möjligheter till fortsatt anställning direkt hos våra kundföretag. Beroende på uppdrag kan du antingen få arbeta med privatkunder och/eller företagskunder.

VEM ÄR DU?

Inom kundtjänst letar vi efter dig som brinner för att ge service med hög kvalitet och är bekväm med att guida andra via telefon på svenska och i viss mån på engelska. Du inger förtroende och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar samt lyssnar in kundens behov.

Vi vill att du som söker har tidigare erfarenhet av någon form av kundservice, samt ha god datorvana. Har du dessutom en administrativ erfarenhet, eller är van att arbeta med telefon och dator samtidigt, är det meriterande.

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan!
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-13

Frågor om jobbet

Rebecca Hallberg
Kontakta din rekryterare

Rebecca Hallberg

0708-919699

Räkna ut avståndet till jobbet


Halmstad


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden