Sök

Kemiingenjörer till Cambrex

Är du ingenjör och vill arbeta inom kemiteknik i ett utvecklingsorienterat och dynamiskt läkemedelsföretag?

Arbetsgivare Cambrex Karlskoga AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-30
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Malin Thoresson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

Är du ingenjör och vill arbeta inom kemiteknik i ett utvecklingsorienterat och dynamiskt läkemedelsföretag?

Är du en nyexaminerad ingenjör inom kemiteknik eller/och har något års erfarenhet från processindustri? Vill du vara en del av ett företag som tillverkar och utvecklar läkemedel som gör skillnad för andra människor? Då kan du vara processingenjören vi söker till Cambrex. Som ingenjör på Cambrex har du stora möjligheter för utveckling och olika karriärvägar.

Välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Processingenjör hos Cambrex får du en unik helhetssyn då du arbetar med företagets produkter och följer dem genom hela tillverkningskampanjen från ax till limpa. I rollen arbetar du tätt ihop med projekt- eller produktgruppsledare.

Du ingår i ett positivt och engagerat gäng och har många kontakter med övriga delar av företaget. Cambrex är ett lönsamt och expansivt företag som står inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden.


Cambrex erbjuder stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kan även gå vidare som exempelvis specialist, projektledare, gruppchef m.m

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du följer produkterna genom tillverkningen, ofta på plats i fabriken, och utreder löpande produkt- och processrelaterade frågor. Som Processingenjör fokuserar du på att säkerställa en kund- och uppdragsfokuserad processutveckling med avseende på säkerhet och kvalitet.

Arbetet som Processingenjör innebär att du ställs inför komplexa frågeställningar som kräver kreativ och strukturerad problemlösning. I dessa frågeställningar samarbetar du t ex med kollegor i produktion, R&D, Inköp/Logistik och Marknad.


I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:

• Utveckla och designa processer för nya och befintliga produkter
• Stödja produktion i processrelaterade frågor
• Driva och genomföra förbättringsarbete enligt Lean och Six Sigma
• Administrativt arbete

Eftersom tillverkning sker i fabriker med skiftgående personal, kan beredskapstjänstgöring komma att ingå i tjänsten.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Processingenjörsrollen ger dig ett omväxlande och utmanande arbete med en bred bas för goda utvecklingsmöjligheter i rollen och inom företaget

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund, gärna en civilingenjörs- alternativt högskoleingenjörsexamen, med inriktning kemiteknik/bioteknik eller liknande.


Eftersom arbetet sker i projektform innebär det att du kommer arbeta effektivt tillsammans med andra för att uppnå resultat. Det innebär att du är kommunikativ med god förmåga att skapa helhetsperspektiv i ditt arbete. Arbetet som oftast är under tidspress, ställer krav på att du kan hantera stora mängder information på hög komplexitetsnivå. Du ska även ha förmågan att omsätta dina kunskaper till en sammanhängande och logisk dokumentation.

Cambrex Karlskoga AB

Cambrex Karlskoga AB

Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt och expansivt företag som arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. Vi tillverkar framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 420 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Cambrex Karlskoga AB
Arbetsgivare Cambrex Karlskoga AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-30
Malin Thoresson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

Räkna ut avståndet till jobbet


Björkborns Industriområde, 691 33 Karlskoga


map

Andra jobb som kanske passar dig