TNG
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Kommunikatör till Skanska i Stockholm

Till Skanska Sverige söker vi en kommunikatör som kommer jobba nära verksamheten både operativt och strategiskt. Läs mer här!

Uppdragsgivare Skanska
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-28
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Olofsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Till Skanska Sverige söker vi en kommunikatör som kommer jobba nära verksamheten både operativt och strategiskt. Läs mer här!

Trivs du i en roll där du får möjlighet att bidra till organisationens utveckling med kommunikation? Rollen som kommunikatör på Skanska IT är ny tjänst där du kommer att ansvara för kommunikationsaktiviteter i syfte att stärka varumärket internt och externt. Du kommer självständigt att jobba hands-on för att driva allt kommunikationsarbete inom Skanska IT.

Låter detta som en spännande tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba med kommunikation för att motivera de anställda, potentiella medarbetare, attrahera och utveckla relationerna med kunder och investerare. Du kommer självständigt att få driva kommunikationsprojekt samtidigt som du jobbar tätt med Skanskas kommunikationsavdelning samt ledningsgrupp. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kommunikatör jobbar du nära Skanska Sveriges kommunikationsavdelning och IT. Du jobbar operativt med att paketera kommunikationsmaterial och strategiskt nära ledningsgruppen i exempelvis förändringsarbete. Du kommer bland annat: 

  • uppdatera Skanskas intranät och producera nyhetsbrev
  • jobba nära Skanskas IT gruppchefer och bidra med det externa nyhetsflödet och varumärkesbyggandet
  • paketera flöden, arbetssätt, gränssnitt och modeller
  • projektleda kommunikationsaktiviteter
  • ta fram marknadsföringsmaterial och lathundar
  • stötta ledningsgruppen inom IT med kommunikation 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta i januari och är på heltid. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag via TNG på 1-2 år. Du kommer jobba inom Skanska IT nära ledningsgruppen men har ett tätt samarbete med Skanskas kommunikationsavdelning. Skanska sitter i fina lokaler i Stadshagen i Stockholm. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som kommunikatör på Skanska ser vi att du har minst 4 års erfarenhet av att jobba med kommunikation, helst inom IT eller serviceindustrin. Vi värdesätter erfarenhet från både intern och extern kommunikation. Har du erfarenhet av EPI-server, Photoshop eller InDesign är det meriterande men inget krav. Eftersom du kommer att jobba med att ta fram och paketera presentationer är det viktigt att du behärskar PowerPoint. 

Som person är är du duktig på att samarbeta då du kommer att ha många kontaktytor i rollen. Vi tror att du är kreativ, självgående och är duktig på anpassa din kommunikation beroende på målgrupp. 

Skanska

Skanska

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2015 till cirka 34 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 4100 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Skanska
Uppdragsgivare Skanska
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-28
Maria Olofsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet


Warfinges väg 25, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig