TNG

Konsult inom Cyber Security

Har du en passion för cyber security och vill vara en del av Europas ledande företag inom området? Här är möjligheten för dig!

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-14
Tjänstebil Tjänstebil
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Elin Öberg Mårtenzon
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Har du en passion för cyber security och vill vara en del av Europas ledande företag inom området? Här är möjligheten för dig!

Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med cyber security och som vill arbeta med de bästa inom branschen! Tillvårt kontor i Stockholm söker vi nu nya kollegor till vår Professional Services, där du får arbeta som specialist och konsultera välkända företag kring cybersäkerhetsfrågor. Här har du chansen att arbeta med de bästa i branschen, rankade som nr 1 inom Cyber Security i Europa av Gartner.

Låter det spännande? Varmt välkommen till oss på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På SecureLink brinner vi för cyber security och lägger stor vikt vid att ha specialistkompetens inom vårt område. Vi är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till våra kunder. Vi är väldigt stolta över vårt arbete och är måna om att alltid stå bakom det vi levererar. Vi trivs med att ständigt förbättras, vi vill driva innovation och vara föregångarna till förändringarna som sker inom cyber security. Vi tror på kraften att ha kul på jobbet genom att vara prestigelösa, ha respekt för varandra och våra kunder samt ha tillit till det vi gör genom att skapa enkelhet i en väldigt komplex bransch. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder. Vi erbjuder spännande karriärmöjligheter för alla medarbetare och vi tycker att det är viktigt att man hela tiden kan vidareutvecklas inom sin passion för cyber security.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som konsult inom cyber security kommer du att rådge, ge rekommendationer och assistera våra kunder med design, implementation och konfiguration av nya och ofta kundspecifika säkerhetslösningar. Du har en aktiv del i felsökning, test, drift och förvaltning av affärs- och verksamhetskritiska miljöer hos våra kunder. Som en del av vårt uppföljningsarbete är du också delaktig i avrapportering och rapportskrivning. Våra arbetsuppgifter är ibland förlagda hos kunder där du har ansvaret för vår säkerhetsleverans och i flera fall kan du också ingå i kundspecifika team.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här rollen är du placerad i Stockholm och utgår från vårt kontor i Solna. Vid din sida har du ett helt gäng av branschens absolut bästa cyber security konsulter och för oss är det viktigt med prestigelöshet, tillit och respekt för varandra och våra kunder och varje dag driver vi innovationen inom vårt specialistområde framåt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har mångårig erfarenhet av cyber security i varierande roller. Du känner dig bevandrad inom säkerhetsfrågor som rör säker infrastruktur så som brandväggar, proxies, cloud, övervakning och visibilitet. Vi tror också att du har specialistkompetens inom ett eller flera områden så som:

  • Cisco Nätverk
  • Palo Alto eller Checkpoint
  • F5
  • Symantec (Bluecoat)
  • Splunk
  • Cloud (AWS/Azure)
  • Scripting och automatisering

För att prestera i rollen tror vi att du har en stark verksamhetsförståelse för att kunna rådge kunder kring verksamhetskritiska lösningar. Kommunikation är viktigt för dig, både i kunddialogen och internt i projektteamen och du kommunicerar obehindrat på både Svenska och Engelska. Du är en person som trivs i att ta ansvar och du är inte rädd för att ta egna initiativ för att driva resultat. 

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor.
Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér.
På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity.
Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-14
Elin Öberg Mårtenzon
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Räkna ut avståndet till jobbet


Smidesvägen 10 solna


map

Andra jobb som kanske passar dig