TNG

Kundansvarig Säljare till ActiWay i Stockholm

Brinner du för försäljning och vill vara en del av ActiWays fortsatta tillväxtresa? Läs mer och sök redan idag!

Arbetsgivare ActiWay AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-11-30
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
6 v semester 6 v semester
Pernilla Ek
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Brinner du för försäljning och vill vara en del av ActiWays fortsatta tillväxtresa? Läs mer och sök redan idag!

Skulle du trivas i en utvecklande roll som Kundansvarig hos ett av Sveriges ledande företag inom hälsoförmåner och friskvårdshantering? Har du drivet och viljan att självständigt från "ax till limpa" driva hela säljprocessen med fokus på att utöka antalet nya kunder? ActiWay utökar nu försäljningsavdelningen med ytterligare två kundansvariga säljare till kontoret i centrala Stockholm. Tjänsten är en spännande roll hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital tjänst för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Kundansvarig hos ActiWay får du möjlighet att tillhandahålla en innovativ och digital tjänst som hjälper företag och organisationer genom att förenkla hanteringen av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. I rollen som Kundansvarig arbetar du brett med försäljning, ActiWays kunder finns på alla orter i Sverige och kan t ex vara kommuner, företag eller organisationer. Här erbjuds du en möjligheten att tillsammans med övriga i säljteamet bidra till att fortsätta etablera ActiWays position på marknaden. Du kommer att bli en del av ett positivt gäng i ett innovativt och snabbväxande företag där beslutsvägarna är korta och som präglas av samarbete och familjär stämning. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Kundansvarig driver du självständigt hela säljprocessen vilket innebär arbete inom följande områden:

  • Prospektering
  • Mötesbokning
  • Kundmöten
  • Offert och avtalshantering
  • Uppföljning och kundvård

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll blir du en del av ett företag i ständig tillväxt som idag består av ett glatt gäng på 20 medarbetare. Du ingår i försäljningsavdelningen som tillsammans med Försäljningschefen består av 7 härliga kollegor. Tjänsten är på heltid med önskad start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Resor inom Sverige 1-2 dagar per vecka ingår i tjänsten och du arbetar kontorstider må-fr 08.00-17.00 med möjlighet till flextid. Tjänsten är placerad i fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer. Du erbjuds fast lön med provisionstillägg samt fina förmåner.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen är det en fördel om du har en akademisk utbildning, men din bakgrund eller utbildning är inte det viktigaste. Att du brinner för försäljning, är envis och målfokuserad är mer intressant. Vi tror att du är trygg i din säljroll och har god erfarenhet B2B samt vana och tålamod att arbeta med långa säljcykler. Viktigt för rollen är att du har systemvana och god erfarenhet av Office paketet specifikt Excel. Har du arbetat i CRM Lime eller liknande säljstödssystem är detta meriterande. Ett krav för rollen är också att du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper även i engelska. Då resor ingår i tjänsten är även körkort ett krav. Viktigt är också att du har ett starkt kundfokus samt motivation och viljan att självständigt driva dina processer. Utöver detta är det ett plus om du är intresserad av hälsa, friskvård eller sport av något slag.

Som person är det av stor vikt att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda och långsiktiga relationer. Du har god erfarenhet av möten med människor i olika sammanhang och miljöer. Vi tror också att du är lyhörd, affärsmässig och brinner för att skapa och utveckla affärer. Du bör också ha intresse och vilja att lära dig regelverket och förstå företagens policy kring friskvårdsbidraget. Det viktigaste för att du ska lyckas och växa i säljrollen är dock att du har motivationen och viljan att lära dig samt är redo att satsa det där lilla extra för att uppnå målen. I den här rekryteringen lägger vi därför även stor vikt vid din personliga lämplighet.

ActiWay AB

ActiWay AB

ActiWay är marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Med vår modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag, så att de på bästa sätt kan bidra till en framgångsrik organisation. Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter. Men krånglig hantering och ett otydligt friskvårdsutbud gör att alltför få utnyttjar sina friskvårdsbidrag. Vi vill att fler medarbetare ska ta chansen till en friskare vardag och i över tio år har vi utvecklat ett framgångsrecept.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare ActiWay AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-30
Pernilla Ek
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Ynglingagatan 14, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig