Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Kundservicemedarbetare för framtida uppdrag

Letar du i dagsläget efter nya utmaningar och tycker du att det är extra kul med service? TNG söker serviceinriktade personer till framtida uppdrag.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2017-12-15

Frågor om jobbet

Amanda Karlsson
Kontakta din rekryterare

Amanda Karlsson

073 982 99 43

Letar du i dagsläget efter nya utmaningar och tycker du att det är extra kul med service? TNG söker serviceinriktade personer till framtida uppdrag.

TNG söker serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för framtida uppdrag hos ett flertal av våra kunder. Våra uppdragsgivare återfinns inom en mängd olika branscher, varvid vi söker personer med varierande bakgrund och erfarenheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag, där du har en bred roll inom kundtjänst och många interna kontaktytor. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ta emot samtal från såväl privat- som företagskunder
  • Arbeta med administration och ärendehandläggning
  • Stötta den interna organisationen 
  • Orderhantering 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Till rollen som kundservicemedarbetare söker vi dig som har en god känsla för vad service innebär. Du är öppen, har lätt för att sätta dig in i kundens ärende och gillar att lösa problem. I perioder kan det vara mycket att göra så därför ser vi att du är stresstålig. Vidare trivs du med att prata med människor och du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift då kundkontakt sker via både telefon och mail. Du har även lätt att sätta dig in i nya system.

Vi ser också att du har arbetat med någon form av service tidigare och är van vid att använda telefonen som främsta verktyg i ditt vardagliga arbete. Har du arbetat inom kundservice är det meriterande, det viktigaste är dock att du brinner för att ge dina kunder ett förstklassigt bemötande.

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-12-15

Frågor om jobbet

Amanda Karlsson
Kontakta din rekryterare

Amanda Karlsson

073 982 99 43

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig