TNG

Kundtjänst på deltid till internationellt företag

Vi söker nu flertalet som vill jobba extra inom kundservice till stort internationellt företag i Stockholm. Läs mer och sök idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-02-15
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Amanda Karlsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Vi söker nu flertalet som vill jobba extra inom kundservice till stort internationellt företag i Stockholm. Läs mer och sök idag!

Vi söker nu flertalet medarbetare som vill jobba deltid inom kundtjänst till spännande företag som jobbar för en grönare planet beläget i Sollentuna. Tycker du om att leverera en högkvalitativ service samtidigt som du löser kunders problem? Har du ett intresse för utveckling av teknik eller vill lära sig mer? Här får du möjligheten att ta dig en en flexibel tjänst som även ger dig sommarjobb 2019. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att jobba på ett företag som, med sin produkt, på riktigt gör skillnad för klimatet. Du får vara en del av att team med ett stort ansvar för den service som företaget erbjuder sina kunder. Här får du chansen att utvecklas både som person och i din professionella roll. Detta är perfekt för dig som är pensionär, studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett flexibelt extrajobb. Inledningsvis kommer du att få en ordentlig introduktionsutbildning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att:

  • ta emot inkommande ärenden från kunder via telefon 
  • vägleda och hjälpa kunderna för att återställa problemet
  • administrera ärenden och återkoppla till kund i vissa ärenden

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten kommer att inledas med en gedigen introduktion som kommer att ske heldagar onsdagar och torsdagar, det finns även möjlighet till att gå halvdagar. Där efter kommer du att jobba vid behov. Under sommaren 2019 har du möjlighet att jobba heltid. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Sollentuna med goda kommunikationer. Start är tänkt i januari och arbetstiderna är under heldagar 7.30-16.30.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du:

  • Har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller kundservice
  • Drivs av att leverera service i världsklass
  • Har ett intresse för utvecklingen av teknik eller vill lära dig mer
  • Ser långsiktigt på denna tjänst

Som person är serviceminded och trivs att jobba i ett tight team med ett öppet klimat. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-15
Amanda Karlsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig