TNG

Kundtjänst till Swedbank AutoPlan i Stockholm

Vill du jobba brett med kundtjänst för Swedbank Autoplans företagskunder där förstklassig service är i fokus? Sök redan idag!

Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-05-21
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Cilla Lennér
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Vill du jobba brett med kundtjänst för Swedbank Autoplans företagskunder där förstklassig service är i fokus? Sök redan idag!

Vill du utvecklas inom kundservice och arbeta i ett tight team med härliga kollegor? Vill du lära dig mer om leasingprodukten? Trivs du med att jobba med service och att sätta kunden i centrum? Perfekt! Nu har du chansen att få kombinera detta på Swedbank AutoPlan som sköter allt som rör företagets bilar. De söker nu en ny medarbetare till sin kundtjänst. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kundtjänstmedarbetare på Swedbank AutoPlan kommer du att ha en viktig roll hos en av Sveriges storbanker. Här kommer du att får verka i ett högt tempo och vara i en lärorik och utvecklande miljö. Du kommer få en grundlig upplärning och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete och ingår i ett välfungerande kundtjänstteam om 10 personer där hjälpen alltid finns nära till hands.

Swedbank AutoPlan erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige där du kommer ha en central roll för att ge den bästa servicen och arbeta aktivt med att skapa nöjda kunder. Avdelningen AutoPlan, som du kommer att tillhöra, består av cirka 60 medarbetare fördelat inom fyra olika områden och du kommer att sitta i ett öppet kontorslandskap på huvudkontoret i Sundbyberg.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på Swedbank AutoPlan kundtjänst kommer du att:

  • Besvara inkommande samtal och mejl om bilrelaterade frågor från företagskunder
  • Ge support åt kunder och hantera frågeställningar kring exempelvis drivmedelskort, körjournaler, personalbil, förmånsvärden, lönefiler, offerter, kalkyler etc.
  • Enklare administration kring ärenden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med kontorstider måndag till fredag 08.30 - 17.00. Tänkt start är omgående och uppdraget förväntas pågå till den 31:a augusti, med möjlighet till förlängning. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att du ska trivas i rollen på Swedbank AutoPlan tror vi att du:

  • Har tidigare erfarenhet av kundtjänst och administration
  • Har en utbildning inom ekonomi minst gymansienivå, gärna högskoleutbildning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Har tidigare erfarenhet av ekonomi och att arbeta med telefonen som redskap
  • Trivs i en roll med mycket kundkontakt via mejl och telefon


Har du ett intresse för finans/leasing eller bilar är det meriterande men inget krav.  

Swedbank

Swedbank

Swedbank (www.swedbank.se) är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. De är en inkluderande bank med 7,2 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder. Det gör dem till Sveriges största bank till antalet kunder. Som en stor bank är de en väsentlig del i det finansiella systemet och spelar en viktig roll i de lokala samhällen där de verkar. De har ett djupt engagemang i att bidra till en sund och hållbar finansiell utveckling både för deras kunder, ägare och för samhället i stort.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-21
Cilla Lennér
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Placering

Landsvägen 50 A, Sundbyberg

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig