Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Löneadministratörer för framtida uppdrag!

För framtida uppdrag söker vi på TNG löneadministratörer med blandad erfarenhet till Stockholm.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-10

Frågor om jobbet

Josefine Neurath
Kontakta din rekryterare

Josefine Neurath

0731536174

För framtida uppdrag söker vi på TNG löneadministratörer med blandad erfarenhet till Stockholm.

Vi söker personer med varierande arbetslivserfarenhet inom löneadministration / lönekoordinering för framtida uppdrag. Våra kunder finns inom en mängd olika branscher och ställer olika krav av kompetens inom lön, och ser fram emot att hålla kontakt för framtida uppdrag som kan tänkas vara intressanta för dig.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag i roller som antingen har ett smalare eller ett bredare omfång inom löneadministration. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsterna kan innebära att du är delaktig i hela löneprocessen vilket bland annat även innefattar:

  • Registreringar
  • Avstämningar
  • Informationsinhämtning
  • Kontinuerlig kontakt med myndigheter

Förutom lönearbete från ax till limpa är andra vanligt förekommande arbetsuppgifter

  • Pensionshantering
  • Semesterersättningar
  • Ledigheter
  • Reseräkningar med mera

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov och kan innefatta allt från att ansvara för löner åt företagets kunder till att hantera intern personal.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har eftergymnasial utbildning inom löneadministration samt några års erfarenhet av att arbeta med löner. Vidare ser vi att du har erfarenhet av något av de större lönesystemen, exempelvis Hogia, Agda, Agresso, Peronec, Visma, POL svensk lön eller HR-plus.

Då det ibland kan vara intensiva och fartfyllda perioder är det viktigt att du arbetar effektivt och metodisk men även att du kan behålla lugnet.

Är du redo för nya utmaningar? Välkommen in med din ansökan!

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Vi arbetar både med uppdrag inom rekrytering och inom bemanning. Vår rekryteringsverksamhet innebär att du får en anställning hos våra uppdragsgivare, och i vår bemanningsverksamhet är du anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänster som löneadministratör, ansök snarast! Vi går löpande igenom inkomna ansökningar för försöka matcha dig med något av våra uppdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-10

Frågor om jobbet

Josefine Neurath
Kontakta din rekryterare

Josefine Neurath

0731536174

Räkna ut avståndet till jobbet


stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden