TNG

Marknadskoordinator till Quant i Stockholm

Är du en kreativ och duktig skribent? Har du ett stort intresse för digital marknadsföring och kommunikation? Då ska du se hit!

Arbetsgivare Quant service AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-25
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
Malin Thoresson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Är du en kreativ och duktig skribent? Har du ett stort intresse för digital marknadsföring och kommunikation? Då ska du se hit!

Quant söker en marknadskoordinator med ansvar för företagets marknadskommunikation. Som marknadskoordinator kommer du att arbeta med digital marknadsföring och kommunikation såväl internt som externt. Quant är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar där du får möjlighet att påverka. Företaget sitter centralt i City, med nära förbindelser till övriga Stockholm. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Quant är ett tillväxtföretag som ligger i framkant gällande industriellt underhåll och modern teknik. Här har vi en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö där medarbetarna trivs och är stolta. Quant är ett företag som tror på frihet under ansvar och som värnar om sina medarbetare samt ger ett stort utrymme till delaktighet att utveckla företaget och sig själva. Du kommer till ett modernt företag som vill ligga i framkant i branschen inom digitalisering och som ständigt vill utvecklas. Vår kultur präglas av passion, integritet, ett globalt tänkesätt och viljan att göra skillnad.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Skapa innehåll för sociala medier, företagets hemsida och intranät.
  • Vidareutveckla den globala hemsidan och fungera som Webmaster
  • Digital kommunikation såväl internt som externt
  • Löpande analysera, koordinera och följa upp marknadsaktiviteter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer även vara delaktig i att sätta strategier för vilka kommunikationskanaler som ska användas samt delta i marknadsutvärderingar och marknadsanalyser. Du har ett nära samarbete med avdelningarna på företaget och bidrar med fakta och innehåll till konkreta kampanjer, försäljnings- samt marknadsföringsmaterial. Du rapporterar till försäljningschefen för den Skandinaviska verksamheten och arbetar både för den skandinaviska organisationen och för Quants globala kommersiella chef.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning på kommunikation/marknadsföring eller motsvarande samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett starkt intresse för sociala medier och goda kunskaper inom digital kommunikation. Vi ser gärna att du har haft rollen som Webmaster och har goda kunskaper i Google Adwords/Analytics och analyssystem. Då vi verkar i en internationell miljö är du duktig på att formulera dig både på svenska och engelska i tal och skrift. 

Du är kommunikativ, tar ett stort eget ansvar och bidrar kreativt med idéer samt kunskap i de olika uppdrag du involveras i. Då ditt ansvar är att formulera vårt budskap till rätt målgrupp så bör du ha en stilistisk förmåga och vara van att formulera dig på ett förtroendegivande sätt. Som person är du social och engagerad och ser positivt på att ha flera olika kontaktytor. Du är noggrann, har ett öga för detaljer och är bra på att hålla utsatta deadlines. Vidare har du ett intresse för branschen och håller dig uppdaterad inom det senaste för marknad och kommunikation. 

Quant service AB

Quant service AB

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I närmare 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - vårt folk gör skillnaden. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi över 2500 medarbetare runtom i världen.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Quant service AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-25
Malin Thoresson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Räkna ut avståndet till jobbet


Sankt Göransgatan 66, Stockholm


map