TNG

Nätverks- & IT-säkerhetstekniker

Här är möjligheten för dig som vill fördjupa sig inom nätverk och säkerhet på Europas ledande företag inom cybersäkerhet!

Arbetsgivare Orange Cyberdefense
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-20
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänstebil Tjänstebil
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Jenny Andreasson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Här är möjligheten för dig som vill fördjupa sig inom nätverk och säkerhet på Europas ledande företag inom cybersäkerhet!

Nu söker vi dig som vill blir vår nya kollega i Malmö och arbeta med nätverks- och säkerhetsärenden tillsammans med våra kompetenta kollegor i vårt Security Operation Center! Här är möjligheten för dig att fortsätta utveckla din kompetens inom nätverk, ta produktspecifika certifikat och fördjupa din kunskap på ett specialistföretag.

Du får möjlighet att arbeta som rådgivare och specialist med att hantera och skydda affärskritisk infrastruktur hos myndigheter och globalt välkända kunder med höga säkerhetskrav.

Låter det spännande? Varmt välkommen till oss på Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink)!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

 • Respekt för varandra och våra åtaganden
 • Förtroende för varandra
 • Enkelhet i fokus
 • Innovation - alltid
 • Prestigelöshet

Vi på Orange Cyberdefense är Challengers som vill förändra, utmana och växa. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen, endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi är engagerade, älskar vad vi gör och tror på kraften i att ha kul på jobbet. Genom att bygga starka relationer mellan team och avdelningar skapar vi tillsammans en arbetsplats där vi trivs och växer. Hos oss får du utbildning och möjlighet att växa och erbjuds ett generöst förmånspaket innehållande tjänstepension, aktiviteter och bidrag till friskvård, försäkringspaket, flextid och förmånsbil. 

SecureLink Sweden (numera Orange Cyberdefense) ligger på 8:e plats inom IT när Young Professionals (personer mellan 25–40 år som har akademisk eller eftergymnasial utbildning och som är på väg i sin karriär) tycker till om vilka arbetsgivare de anser är mest attraktiva att arbeta och göra karriär hos. Läs mer om enkätundersökningen som är utförd av Karriärföretag: https://karriarforetagen.se/top-10-employers-young-professionals/

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Nätverks- och IT-säkerhetstekniker kommer du att arbeta i vårt Security Operation Center tillsammans med 20 erfarna och kompetenta kollegor. Du kommer att föra tekniska och pedagogiska dialoger med kunder kring utmaningar i deras IT-säkerhetsmiljöer. I rollen kommer du att monitorera kunders enheter, hantera incidenter, genomföra förändringar hos våra kunder, arbeta med problem management, operationella aktiviteter och proaktiva förbättringar.

Ditt ansvar kommer att inkludera: 

 • Tillsammans med dina kollegor ansvara för support och drift av nätverk och säkerhet hos våra kunder. 
 • Arbeta med Incident Management, Change Management och Problem Management.
 • Tillhandahålla produktspecifik och kundspecifik support. 
 • Felsökning och monitorering av nätverk och mjukvara.
 • Kontrollera nätverksstatus och prestanda för att säkerställa hög prestanda och tillgänglighet. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Nätverks- och IT-säkerhetstekniker kommer du att arbeta i vår 24/7 SOC i Malmö, vilket betyder att du kommer att arbeta i skift. Dina arbetstider kommer att vara 06:00-14:30, 14:00-22:30 och 22:00-06:30 och utgå ifrån ett rullande schema. Du blir en del av ett kompetent team på 12 personer och rapporterar till SOC Manager i Sverige. Under dina 6 första månader kommer du att följa en gediget introduktionsprogram för att utbilda och certifiera dig inom våra leverantörers produkter och för att få de bästa förutsättningarna att prestera i tjänsten. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som brinner för säkerhet och nätverk. Du som kommer att trivas och prestera hos oss har en stor kunskapstörst och stimuleras av att hela tiden få möjlighet att lära sig mer. Det är viktigt att du är självdriven och känner stort ansvar för din prestation då du kommer att arbeta med kritiska incidenter som kräver fokus, noggrannhet och systematik. Du är kommunikativ och har en förmåga att förmedla ditt budskap på ett tydlig och strukturerat vis, i tal och skrift, både på svenska och engelska. Då du kommer att arbeta i ett team med andra är det viktigt att du kan samarbeta effektivt med andra och att du gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet för att det ska gynna teamet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom IT-området.

Kunskapsområden: 

 • God kunskap om brandväggar, proxy eller lastbalansering. 
 • God kunskap inom routing och switching
 • God kunskap inom TCP/IP 
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att supportera eller drifta nätverksmiljöer hos storskalig serviceleverantör, ett datacenter och/eller företagsnätverk.
 • Har du tidigare erfarenhet av ITIL Foundation v.3 eller 4 eller någon av våra produkter (Check Point, Palo Alto, Juniper, Infoblox, F5, Blue Coat, Cylance eller Pulse Secure) är det meriterande.
Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink) är Orange groups enhet för cybersäkerhet. Vi sköter säkerhetshantering, hotdetektering och motåtgärder åt organisationer världen över. Som Europas mest använda säkerhetsleverantör arbetar vi för att skydda friheten och bygga ett säkrare digitalt samhälle. Vi är en säkerhetsleverantör som genom att efterforska och samla in uppgifter om hot erbjuder oöverträffad information om aktuella och kommande hot. Med över 25 års erfarenhet av informationssäkerhet, över 250 forskare och analytiker, 16 SOC fördelade över hela världen och försäljnings- och servicesupport i 160 länder, kan vi ge globalt skydd med lokal expertis och stödja våra kunder under hela hotlivscykeln.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Orange Cyberdefense
Arbetsgivare Orange Cyberdefense
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-20
Jenny Andreasson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet


Stenbärsgatan 6, Malmö


map

Andra jobb som kanske passar dig