Sök

Nya medarbetare till Nordeas kundtjänst

Till en specialiserad kundservice inom Nordea söker vi två nya medarbetare

Uppdragsgivare Nordea
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-06-03
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Claudia Ullreich
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Till en specialiserad kundservice inom Nordea söker vi två nya medarbetare

Vi söker just nu två nya medarbetare till ett specialiserat team i Nordea. Vi räknar med att det kommer att bli cirka 30 till 40 timmar per vecka - dag/kväll/helg och där schemat är oregelbundet. Detta är uppdrag där du får möjlighet till ett stimulerande arbete med mycket ansvar och varierande arbetstider. Teamet sitter i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Uppdraget startar den 11-e juni och pågår fram till den sista mars 2019 med goda chanser till förlängning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en spännande och stimulerande tjänst på en av Europas största banker. I tjänsten ingår mycket kundkontakt och du får en bra inblick i finansbranschen. Du kommer även arbeta med att förebygga ekonomisk brottslighet och kortbedrägerier. Teamet sitter i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Du får många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Inledningsvis får du ett par veckors internutbildning i system och i arbetssätt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Du kommer börja med att få lära dig uppgifterna som Service Agent där du kommer att ha kundkontakt i form av både utgående och inkommande samtal. Du kommer även att bevaka och analysera transaktioner i realtid samt arbeta med spärrhantering. Det är därför mycket viktigt att du har en professionell inställning och kan ge kundservice av hög kvalitet. Detta är en möjlighet att arbeta med spännande och stimulerande arbetsuppgifter - både att ge högkvalitativ service till bankens kunder samt att förebygga ekonomisk brottslighet.
  • Teamet du arbetar i har en portfölj av uppgifter och målbilden är att alla i teamet ska kunna utföra samtliga arbetsuppgifter. Det innebär att du även kommer få utbildning i rollen som Fraud Investigator så fort det är lämpligt. Dina uppgifter i den rollen innefattar att granska och övervaka korttransaktioner i realtid och vid avvikelser kontakta kunden för att säkerställa att transaktionen är korrekt.
  • Teamet bemannas 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Passen varierar i längd men din arbetstid kommer att motsvara cirka 30-40 timmar per vecka. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor i teamet och alltid tillsammans med minst en annan kollega.
  • Uppdraget startar den 11-e juni och pågår fram till sista mars 2019 med goda möjligheter till förlängning.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Inledningsvis får du ett par veckors internutbildning i system och i arbetssätt. Teamet är en mix av konsulter från TNG och fast anställda på banken som har gedigen erfarenhet av dessa uppgifter.
Dessa tjänster ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och jobbar som konsult ute hos vår kund.
Teamet består i dagsläget av 20 medarbetare och sitter i fina lokaler i Stadshagen på Kungsholmen, mycket nära tunnelbanestationen. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor i teamet och alltid tillsammans med minst en annan kollega.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande, ha pondus och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och stresstålig.
Vi tror att du har sammanlagt ett par års erfarenhet inom servicerelaterat område, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Har du erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information är detta meriterande, men inget krav. Du har goda systemkunskaper samt vana av Officepaketet och du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska.
Ditt arbetssätt är lugnt och metodiskt och du tycker om kundkontakt samt att undersöka och reda ut avvikelser för att dra rätt slutsatser. Det är viktigt att du kan strukturera och prioritera ditt arbete då det kommer ställas höga krav på din förmåga att leverera.

Nordea

Nordea

Nordeas vision är att vara en stor europeisk bank, erkänd för sina medarbetare, som skapar betydande värde för kunder och aktieägare. Vi gör det möjligt för våra kunder att nå sina mål genom att erbjuda ett brett utbud av produkter, tjänster och lösningar inom bank, kapitalförvaltning och försäkring. Nordea har cirka 11 miljoner kunder, cirka 800 kontor och är bland de tio största bankerna i Europa när det gäller det totala börsvärdet. Nordeaaktien är noterad på NASDAQ OMX Nordiska Börs i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår Nordea. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Nordea
Uppdragsgivare Nordea
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-03
Claudia Ullreich
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet


Lindhagensgatan 112, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig