TNG
Platschef till Fitness24Seven i Uppsala

Platschef till Fitness24Seven i Uppsala

Är du en stjärna på att leda personal och levererar service utöver det vanliga? Nu söker Fitness24Seven en platschef till Uppsala!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Gratis träning Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Helena Söderström
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Söderström

Är du en stjärna på att leda personal och levererar service utöver det vanliga? Nu söker Fitness24Seven en platschef till Uppsala!

Har du ett stort intresse för träning och hälsa med tidigare erfarenhet av personalansvar? Vill du tillsammans med ditt team ge service i världsklass till Fitness24Sevens medlemmar? Är du ansvarstagande och tycker om att arbeta varierande och självständigt med stor påverkan på ditt dagliga arbete? Toppen! Då ska du söka rollen som platschef till anläggningen i Uppsala redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som platschef på anläggningen i Uppsala kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i fokus. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå. I personalgruppen ingår Gymvärdar, instruktörer och personliga tränare.
Du får dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt och bemöter och hjälper medlemmarna ute i gymmet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som platschef kommer du att ansvara för att helheten fungerar felfritt på din gymanläggning i Uppsala. Det innebär bland annat att:

  • Ha personalansvar för medarbetarna på anläggningen

  • Leda och coacha medarbetarna

  • Bemöta och välkomna medlemmarna för att bygga relationer

  • Ha budgetansvar för anläggningen

  • Sköta administration

  • Sköta schemaläggning av all personal

  • Sätta upp och jobba mot tydliga mål för anläggningen

  • Ansvara för inköp

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med två gymvärdar, en personlig tränare och runt 15 gruppinstruktörer som du har personalansvar för. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 100% med möjlighet till flextid men med arbetstider mån-tors kl.12:00-21:00, fre kl.12:00-17:00 och lör kl. 10:00-14:00.

Tänkt start för tjänsten är snart så vi har hittat rätt person och inleds med en introduktionsutbildning, vilket ger dig en bra grund för rollen som platschef. I denna process arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft ett uttalat personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt, organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen fungerar varje dag. Du har en god förmåga att anpassa dig efter olika typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Helena Söderström
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Söderström

Placering

Bangårdsgatan 9, Uppsala

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig