Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Friskvård Friskvård
Gym på kontoret Gym på kontoret
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal

PLC-programmerare/automationstekniker till Ifö

Har du några års erfarenhet av PLC-programmering? Ta chansen att arbeta på Ifö Sanitär i Bromölla.

Arbetsgivare Ifö Sanitär
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-17

Frågor om jobbet

Angelina Nilsson
Kontakta din rekryterare

Angelina Nilsson

0768384163

Har du några års erfarenhet av PLC-programmering? Ta chansen att arbeta på Ifö Sanitär i Bromölla.

På uppdrag av Ifö Sanitär i Bromölla söker vi en PLC-programmerare/automationstekniker som ska arbeta som PLC-specialist och även driva spännande tekniska projekt. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir del av ett ledande bolag inom VVS-branschen och får möjlighet att arbeta med att säkerställa funktionalitet gällande automation på fabriken i Bromölla. Fabriken i Bromölla är högteknologisk och automatiserad med få manuella inslag. Kontinuerliga förändringar sker ständigt på Ifö Sanitär och du kommer att bli involverad i och driva många spännande projekt. Vi erbjuder dig en tjänst i en aktiv, kreativ och resultatorienterad miljö där du får stora möjligheter att bidra till att forma framtidens fabrik.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Driva förbättringsprojekt och nya projekt. Du kommer att ansvara för tidplan, säkerställa att budget hålls, involvera berörda projektmedlemmar (interna som externa) och själv stå för specialistkompetens avseende PLC-programmering och elkonstruktion i projekten.
• Driftsätta nya system, säkerställa funktionalitet, hantera överlämnande till produktionen och utbilda produktionspersonalen i systemen.
• Vara ett produktionsstöd och supportera produktionspersonalen gällande PLC-relaterade problem.
• Interna kontakter med produktionspersonalen samt externt med leverantörer och samarbetspartners ingår i rollen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Bromölla och du blir del av en avdelning omfattande 30-35 personer där ca 4 personer arbetar i en liknande specialist/projektledarroll med kompetens inom bland annat mekanik och robotprogrammering. Du rapporterar till den tekniska chefen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en gymnasial utbildning inom el/tele/automation och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom automation. Du har erfarenhet av PLC-programmering och det är en fördel om du har erfarenhet av att driva och leda egna projekt. Du har erfarenhet från industriell verksamhet och kompetens från produktionssystem t.ex. Lean, 5S är meriterande. Har du erfarenhet av Siemens S7 och/eller Mitsubishi är det ett plus, men inget krav. Du har goda kunskaper både i svenska och i engelska.

Som person har ett starkt driv, ett självständigt sätt och en förmåga skapa resultat. Du kan övertyga andra, sälja in dina tekniska lösningar och få andra engagerade genom ditt sätt att leda. Du har en pedagogisk sida, är kommunikativ och trivs i rollen att utbilda andra. Du har ett brinnande intresse för teknik och håller dig á jour med teknikutvecklingen.

Om Ifö Sanitär

Ifö Sanitär är Nordens ledande producent av VVS-produkter. Huvudkontoret ligger i Bromölla liksom tillverkningen av sanitetsporslin. I Mörrum produceras duschprodukter. Ifö Sanitär ingår i badrums-koncernen Geberit Group. Geberitkoncernen är marknadsledare i Europa inom sanitetsprodukter och har en global räckvidd. Produktionsnätet omfattar 35 produktionsanläggningar och koncernens huvudkontor finns i Rapperswill-Jona, Schweiz. Geberit har mer än 12 000 anställda i över 40 länder och har en nettoförsäljning på 2,9 miljarder CHF. För mer information, se www.ifo.se, samt www.geberit.com.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Ifö Sanitär
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-17

Frågor om jobbet

Angelina Nilsson
Kontakta din rekryterare

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet


Folkets Husgatan 1, 295 31 Bromölla


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden