TNG
Processingenjör inom våtkemi – II-VI – Stockholm

Processingenjör inom våtkemi – II-VI – Stockholm

II-VI i Järfälla, Stockholm, söker nu en processingenjör inom våtkemi som ansvarar för produkt- och processförbättringar.

Arbetsgivare II-VI Järfälla
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-26
6 v semester 6 v semester
Bonus Bonus
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

II-VI i Järfälla, Stockholm, söker nu en processingenjör inom våtkemi som ansvarar för produkt- och processförbättringar.

Har du bred teknisk kompetens och grundläggande kemikunskaper, gärna inom oorganisk kemi samt tidigare erfarenhet som ingenjör ifrån processindustrin? Till II-VI i Järfälla söker vi nu en processingenjör inom våtkemi som kommer att ha ett övergripande ansvar för produkt- och processförbättringar inom sitt ansvarsområde. Som processingenjör inom våtkemi kommer du att få arbeta i en dynamisk och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och få tillgång till de resurser du behöver.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som projektledare blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig sjukvårds- och grupplivförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som processingenjör inom våtkemi är din roll att understödja produktionen i det dagliga arbetet. Du kommer att ha ansvar för:

  • att utrustningen motsvarar produktionskraven samt att uppkomna felen åtgärdas och framtida inköp av ny utrustning planeras
  • att driva projekt i syfte att gå allt mer mot semi - och helautomatiserad produktion
  • ansvara för processprestanda och produktionskrav
  • dokumentera och underhålla processdokumentation och rutinbeskrivningar
  • att arbeta med ständiga förbättringar och utvecklingen av processteg inom ditt område
  • utbilda tekniker och certifiera dessa
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Avdelningen våtkemi består idag av två medarbetare. I rollen som processingenjör kommer du närmast samarbeta med kollegorna inom våtkemi-arean samt andra areor såsom torretsning / tunnfilmsdeponering, epitaxi, litografi och nedtunning. Det innebär att du kommer ha många olika kontaktytor både med kollegorna på siten i Järfälla och med kollegorna runt om i världen.

Kontoret är beläget i Järfälla. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör med examen inom kemi, materialteknik, nano-/mikro-elektronik eller liknande områden. Du har kanske jobbat med elektroplätering eller kemisk etsning i en tidigare roll? Du har ett par års erfarenhet från tillverkningsindustrin och erfarenhet från halvledarindustrin är mycket meriterande. Vidare har du flerårig erfarenhet av projektledning och trivs som projektledare. Kunskaper inom kemi, metallisering, halvledar processing är önskvärt för denna tjänst.


För att du ska vara framgångsrik i rollen som processingenjör ser vi framförallt att du har en god analytisk förmåga, förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Som person är du handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalitet. Du trivs att arbeta "hands on", är modig, idérik och har en stark drivkraft att identifiera förbättringsområden och agera på eget initiativ. Du stöder och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du trivs med teamarbete och har en god kommunikativ förmåga. Du har goda kunskaper i svenska och/eller engelska, både i tal och skrift.

II-VI Järfälla

II-VI Järfälla

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers. II-VI has today 22 000 employees globally, where 200 employees are working in II-VI Järfälla.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare II-VI Järfälla
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-26
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Placering

Bruttovägen 3

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig