TNG

Projektcontroller till Projektengagemang Göteborg

Vi söker nu en projektcontroller till Projektengagemang i Göteborg.

Arbetsgivare Projektengagemang
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-20
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Joacim Karlsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

076-2137255

Vi söker nu en projektcontroller till Projektengagemang i Göteborg.

Är du civilekonom och har erfarenhet av projektredovisning och gillar att driva affärer framåt och bolag till framgång? Då kan du vara den vi söker. Projektengagemang befinner sig i en spännande fas med stor tillväxt och framgång. Du blir en viktig del i projekten och jobbar nära projektledare och verksamheten i övrigt. Du rapporterar till Business Controller för Division Bygg & Anläggning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen förväntas du vara såväl ekonomiskt stöd som systemstöd i form av att bevaka lönsamhet, värdering och likviditetspåverkan i respektive uppdrag samt agera ansvarig (super user) för uppdragshanteringssystemet Visma PX. Ansvaret innebär en övergripande kontroll över respektive uppdrag från start till mål. Projektengagemang skapar värde för både kunder och samhället. Jobbar du här så hamnar du i en kultur med entreprenörskap och genuint engagemang.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Säkerställa att avtal och ekonomiska kalkyler är upprättade och kvalitetssäkrade för alla uppdrag
  • Bevaka och stötta uppdragsledare gällande prisindexeringar, ordervärden, fakturering, värdering av uppdrag, hantering av konsultavtal samt följa upp efterkalkyler
  • Ansvara för att analysera risker i respektive uppdrag
  • Supportera divisions-controller i rapportering av bokslut, budget och prognos och andra ad-hoc frågor
  • Ansvara för utbildning och support av Visma PX inom din division
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en roll som innebär att du behöver skapa stort förtroende och goda relationer. Då projektengagemang växer och har stora visioner så finns det också utrymme i din roll att växa och utvecklas med dom. Du är placerad på kontoret i Göteborg men resor förekommer, framförallt till Stockholm, det finns kontor på nio orter i Sverige.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Som person har du med dig drivet för affärer och tillväxt. Du har minst 2 års erfarenhet i en redovisningsorienterad roll, gärna inom projektredovisning eller som projektcontroller Du är i grunden civilekonom och uppskattar att jobba med människor och att skapa relationer. Du är analytisk och strukturerad och uppskattar en föränderlig miljö. Den är en merit med erfarenhet från uppdragsredovisningssystemet Visma PX.

Projektengagemang

Projektengagemang

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 35-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS-design, Industri & Energi, Infrastruktur samt Projektledning & Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta. Läs mer om oss på www.pe.se.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Projektengagemang
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-20
Joacim Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

076-2137255

Räkna ut avståndet till jobbet


Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig