TNG
Projektledare till framgångsrika Euromaint!

Projektledare till framgångsrika Euromaint!

Euromaint söker en driven projektledare till stort komplext projekt!

Arbetsgivare Euromaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-08
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ida Nordin
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Euromaint söker en driven projektledare till stort komplext projekt!

Har du erfarenhet av att ansvara för stora komplexa projekt och redo att axla en riktig utmaning? Bra! Då kanske rollen som Projektledare till Euromaint kan vara något för dig. I rollen som projektledare erbjuds du en självständig och omväxlande roll där du får möjlighet att driva ett av Euromaints största projekt i mål tillsammans med ett engagerat och tvärfunktionellt team.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna roll ges du möjlighet att leda ett av Euromaints mest omfattande projekt. Du kommer att bli en nyckelspelare i organisationen med stort eget ansvar för ditt projekt, från ax till limpa samtidigt som du bygger din karriär och stimuleras på jobbet.

Ditt arbete är både strategiskt och operativt vilket ger en bred och unik insyn i företagets alla delar och du blir en del av ett starkt och engagerat team som du får möjlighet att utveckla vidare. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Projektledare på Euromaint är din roll att styra, leda eller koordinera alla aktiviteter eller funktioner inom projektet. Du är också länken mellan kunden och projektgruppen. Dina uppgifter innebär bland annat att ha kontroll över hur projektet fortlöper och kunna sätta in åtgärder vid avvikelser och arbeta löpande med riskanalyser och riskbedömningar.

Du ansvarar för att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi med hjälp av bland annat tidsplaner med milstolpar, riskanalyser, kontrollplaner och ekonomiuppföljningar. Vidare ansvarar du för att stämma av projektets olika delar, rapportera till styrgruppen och se till att alla aktiviteter följs upp.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Projektledare är du den som ansvarar för kommunikation mot såväl kollegor, kund samt underleverantörer.

Du har en central roll där samarbetet med olika funktioner inom bolaget är väsentlig och där projektledaren agerar brygga mellan projektorganisationen och verksamheten i linjeorganisationen.

Placering: Örebro eller Stockholm. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen samt erfarenhet av att självständigt drivit större komplexa projekt inom vår bransch eller närliggande. Vi ser gärna att du har minst 5-7 års erfarenhet från liknande uppdrag och från närliggande roller/arbetsuppgifter inom projektledning, anbudsarbete, försäljning och/eller produktion.

Du har erfarenhet av att arbeta enligt någon etablerad projektmodell (ex. PPS) och det är meriterande om du är certifierad projektledare.

Då arbetet kräver löpande rapportering och dokumentation är det en förutsättning att du är strukturerad och trivs i en roll där du behöver planera, organisera och prioritera. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är prestigelös, lyhörd och arbetar inkluderande för att nå uppsatta mål. Om du gillar att arbeta i en tempofylld miljö där du själv har stor möjlighet att påverka resultatet av ditt arbete kommer du att trivas hos Euromaint. 

En viktig uppgift är att se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig vilket kräver att du har ett stort eget driv och en vilja att engagera medarbetare. 

Då du kommer vara ansvarig för kommunikation inom projektgruppen, andra gränssnitt inom företaget och styrgrupp krävs det att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Kunskaper i spanska är meriterande.

Euromaint Rail

Euromaint Rail

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Läs mer på www.euromaint.com

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Euromaint Rail
Arbetsgivare Euromaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-08
Ida Nordin
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Placering

Södra Grev Rosengatan 1, Örebro

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig