Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Redovisningsekonom sökes omgående till bank

Är du som redovisningsekonom nyfiken på hur redovisning ser ut inom bankväsendet? Är du dessutom tillgänglig omgående?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-04

Frågor om jobbet

Sandra Eriksson
Kontakta din rekryterare

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Är du som redovisningsekonom nyfiken på hur redovisning ser ut inom bankväsendet? Är du dessutom tillgänglig omgående?

För vår kunds räkning, en stor och välkänd bank, söker en självgående och noggrann Redovisningsekonom som kan redovisningsarbetet på sina tio fingrar! Är det dig vi söker?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett utmanande och självständigt arbete på en ny arbetsplats och en möjlighet att få göra skillnad och vara ett viktigt stöd i redovisningsarbetet. Du blir en uppskattad resurs och får ägna dig åt kvalificerat arbete som ekonom.

Vår kund finns inom bankväsendet, och uppdraget är ca 6 månader långt med start omgående. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • månadsbokslut
  • årsredovisning (helt eller delvis)
  • momsredovisning
  • månadsavstämningar
  • upprättande av ekonomiska rapporter
  • analysarbete

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget ska tillsättas omgående och vi söker därför dig som kan börja inom en månad. Du blir en del av ett team med kompetenta kollegor, där du direkt blir insatt i interna rutiner men också därefter kommer få arbeta självständigt med redovisning.

VEM ÄR DU?

Som redovisningsekonom söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med inriktning på redovisning eller motsvarande. Du har även praktiskt erfarenhet av redovisningsarbete vilket innebär att du känner dig trygg i rollen och dess arbetsuppgifter och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och rutiner.

Du har mycket goda kunskaper i Excel, samt hanterar övriga Office-paketet med van hand. Det är viktigt att du har förmåga att se helheten i redovisningen. Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv, samt har lätt för att samarbeta.

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-04

Frågor om jobbet

Sandra Eriksson
Kontakta din rekryterare

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet


Korsgatan 3, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden