TNG
Redovisningsekonom till Euro Finans i Lund

Redovisningsekonom till Euro Finans i Lund

Bli en del av Euro Finans i centrala Lund - sök rollen som Redovisningsekonom redan idag!

Arbetsgivare Euro Finans AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-23
Friskvård Friskvård
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Träna på arbetstid Träna på arbetstid
Rebecca Andersson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Bli en del av Euro Finans i centrala Lund - sök rollen som Redovisningsekonom redan idag!

Är du en lösningsorienterad och flexibel person som trivs att arbeta i en bred roll? Har du tidigare erfarenhet från arbete med redovisning och en god ekonomisk förståelse? Som redovisningsekonom hos Euro Finans i Lund arbetar du i en varierande roll med övergripande ansvar för redovisningen i vårt dotterbolag och assisterar ekonomiavdelningen på Euro Finans.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som redovisningsekonom hos Euro Finans erbjuds du en ansvarsfull och varierad roll med möjligheter till utveckling. Du är en del av ett familjeägt företag som finns för att förenkla företagens vardag och göra verklig skillnad. Vårt arbete präglas av våra värdeord: Snabbt - Flexibelt - Tryggt.

Som anställd hos Euro Finans är du företagets viktigaste och mest värdefulla resurs, därför är det viktigt att du trivs och mår bra. Vi erbjuder olika personalförmåner, gemensamma aktiviteter samt trevliga lokaler belägna centralt i Lund.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som redovisningsekonom har du ett övergripande ansvar för redovisningen i Euro Finans dotterbolag samt assisterar ekonomiavdelningen på Euro Finans. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:

  • Hantera den löpande bokföringen för vårt dotterbolag.
  • Registrera och bokföra betalningar.
  • Ansvara för kontroll av leverantörsfakturor. 
  • Upprätta månads-, kvartals-, och årsbokslut.
  • Hantera moms-, skattedeklarationer och sociala avgifter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett sammansvetsat team inom ekonomiavdelningen som arbetar nära den övriga organisationen. Din arbetsplats är Euro Finans kontor på Mårtenstorget i Lund och du rapporterar till ekonomichefen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen som redovisningsekonom ser vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom ekonomi. Du har mycket god erfarenhet av redovisningsarbete och kan självständigt göra ett bokslut. Det är meriterande om du har erfarenhet av årsredovisning, men inget krav.

Du har goda systemkunskaper och är van att arbeta i ekonomisystem. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du har kontaktytor både internt och externt. 

Som person är du strukturerad, kommunikativ och flexibel. Du är självgående i ditt arbete och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du tar ansvar för dina arbetsområden och ser till alla aspekter av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet och slutförande. Vidare är du observant och mottaglig för förändringar. 

Euro Finans AB

Euro Finans AB

Euro Finans AB tillhandahåller finansiering till företag och är idag störst i Sverige på fakturaköp. Euro Finans AB anlitas av tusentals företag, både små och stora, och erbjuder företagslån, juridisk konsultation, inkassoservice och ekonomiprogram. Bolagets huvudkontor är placerat i fina kontorslokaler i centrala Lund. Euro Finans AB har en finansiell styrka som få i branschen kan skryta med. Vi finns för att förenkla företagens vardag och göra verklig skillnad.
Våra värdeord: Snabbt - Flexibelt - Tryggt.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Euro Finans AB
Arbetsgivare Euro Finans AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-23
Rebecca Andersson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Placering

Mårtenstorget 11, Lund

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig