TNG

Redovisningsekonom till Fidelis i Spånga

Nu söker vi en redovisningskonsult till redovisningsbyrån Fidelis i Spånga

Arbetsgivare Fidelis
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-24
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Massage Massage
Hendrik Christiansson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en redovisningskonsult till redovisningsbyrån Fidelis i Spånga

Har du erfarenhet som redovisningsekonom eller är redan redovisningskonsult och vill komma till ett stadigt växande bolag? Vill du jobba på ett bolag med högt i tak och mycket humor? Då har vi något för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fidelis är ett bolag som verkligen satsar på sin personal. Förutom en god grundlön får du ett generöst förmånspaket med friskvårdsbidrag på 5000 kr/år och tjänstepension. De har tydlig lönestruktur där du kan påverka din lön om du når uppsatta mål och lär dig nya redovisningskompetenser.

Den sociala trivseln är väldigt viktig för Fidelis. Bolaget åker vanligtvis på en utlandsresa en gång om året så som Barcelona, London, Krakow eller Rom samt anordnar jul- och sommarmiddag. Utöver detta firar man mindre mål de gånger gruppen når specifika omsättningsmål. Fidelis sitter i helt nyrenoverade lokaler med pingisbord och har avtal med en massör som en gång i månaden kommer till kontoret för möjlighet till massage. Eftersom jobbet är självständigt kan du flexa för att klara livet utanför och det finns även möjlighet att jobba hemifrån de gånger det behövs. 

Fidelis har idag tolv löne- och redovisningskonsulter och är ett familjärt bolag som stadigt växt med ungefär en konsult per år. Det är ett välmående bolag som sedan starten haft långvariga kundrelationer och sällan tappar några av sina kundkonton. Fidelis är inte en helt traditionell redovisningsbyrå. För vissa kunder som de jobbat länge med har Fidelis blivit som en förlängd ekonomiavdelning och då kan även andra arbetsuppgifter utöver redovisning förekomma i mån av tid.  

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som redovisningskonsult kommer du att jobba direkt mot kund. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vad kunden vill ha hjälp med med och kan till exempel innebära:

  • kund- och leverantörsreskontra
  • löpande bokföring
  • månadsavstämningar
  • moms- och skattedeklarationer
  • likviditetsplanering
  • löner
  • månadsrapportering
  • årsredovisningar
  • bolagsdeklarationer

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Bolaget består av tolv andra redovisningskonsulter som du alltid kan ta hjälp av om du har frågor. Du kommer få en ordentlig introduktion och extra stöd under den första tiden. Bolaget sitter i nyrenoverade lokaler i Spånga, väldigt nära kollektivtrafik. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med som antingen jobbat i en liknande roll tidigare eller har jobbat med redovisning och nu vill jobba på en redovisningsbyrå. Det är ett plus om du klarar att göra egna årsredovisningar och bolagsdeklarationer men inte ett krav.

Du gillar ordning och reda och vill ha ett jobb med struktur och eget ansvar. Eftersom du kommer jobba direkt mot kunder så är du kommunikativ och pedagogisk samt talar och skriver god svenska. Fidelis använder BL Administration och utöver det Excel och resten av Officepaketet. Det är ett plus om du redan är auktoriserad redovisningskonsult.

Fidelis

Fidelis

Fidelis är latin och betyder trogen och pålitlig. Vi styr vår verksamhet efter dessa två ledord och de är ledstjärnor i samarbetet med våra kunder. Fidelis Ekonomi utför de flesta förekommande tjänster inom ekonomi, löner och administration. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och vi har höga kvalitetsmål på våra tjänster och kommer att hantera ditt förtroende på bästa tänkbara sätt. Vissa kunder använder oss som en heltäckande ekonomienhet och vi har även kunder som använder enstaka tjänster.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Fidelis
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-24
Hendrik Christiansson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet


Stormbyvägen 6


map

Andra jobb som kanske passar dig