TNG

Rekryterare till internationellt företag i Malmö

Har du erfarenhet av rekrytering och söker nya utmaningar?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-20
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Anna Nydahl
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Har du erfarenhet av rekrytering och söker nya utmaningar?

Vår kund i Malmö behöver utöka sitt talent acquisition team med ytterligare en kompetent kollega och söker dig som gillar att hitta och rekrytera nya medarbetare. Som Rekryterare kommer du att arbeta på ett välkänt och spännande företag i Malmö med stark tillväxt. Du kommer att bli anställd av oss på TNG, så varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på TNG men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om. 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att få arbeta nära rekryterande chefer och ditt huvudfokus kommer att vara att proaktivt leta, attrahera och rekrytera talanger inom företagets olika kompetensområden. Du kommer ha kundens employer brand i fokus genom aktiva insatser och genom kvalitet i hela rekryteringsprocessen.

  • Kravprofil och annonsering
  • Genomföra urval och telefonintervju
  • Djupintervjuer med aktuella kandidater
  • Referenstagning
  • Search
  • Hantera kringliggande administration gällande rekryteringarna
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Konsultuppdraget har planerad start så snart som möjligt och pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med några års erfarenhet av självständigt rekryteringsarbete där du har ansvarat för hela processer. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom personal/HR eller motsvarande. Som person är du resultatdriven och noggrann. Vidare är du serviceminded då du i rollen som rekryterare utgör en stöttande funktion. Du är social och kommunikativ och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter både internt och externt. Du kommer vara en del av ett härligt team men du förväntas driva ditt eget arbete och bör därmed vara självgående och strukturerad. Vår kund är på en tillväxtresa vilket kan innebära snabba omprioriteringar i ditt arbete. Det är därför viktigt att du är flexibel och kan prioritera och fatta egna beslut.

Du är flytande i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-20
Anna Nydahl
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Placering

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig