Sök

Rekryterare inom IT till stort techbolag

Vill du jobba med rekrytering inom IT på ett globalt techbolag i Kista? Skicka in din ansökan redan idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-06
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Hendrik Christiansson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Vill du jobba med rekrytering inom IT på ett globalt techbolag i Kista? Skicka in din ansökan redan idag!

Har du erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser från ax till limpa? Har du kanske jobbat som researcher, rekryteringskonsult eller annan specialist inom rekrytering på en HR-avdelning? Nu söker vi för kunds räkning en rekryteringskonsult inom IT till ett längre uppdrag på ett globalt techbolag i Kista. Vi intervjuar löpande så sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att jobba i bolagets lokaler men formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som rekryteringskonsult inom IT, kommer du att arbeta med rekrytering på både operativ och strategisk nivå. Främst rör det tillsättning av IT-tjänster men även andra arbetsuppgifter rörande företagets långsiktiga förändringsarbete inom Employer Branding och Talent Pipeline kommer att tillhöra din vardag.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

  • att ha daglig kontakt med kandidater, HR Business Partners och rekryterande linjechefer
  • att i viss mån ha kontakt med externa leverantörer
  • att sätta en strategisk plan för hur företaget ska nå rätt kandidater

I det strategiska arbetet kommer du att arbeta tillsammans med marknadsavdelningen, HR Specialists och nordiska Talent Managers. Du kommer att ha kontakt med intressenter i både norden och resten av världen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid, med viss flexibilitet i arbetstiderna, och är placerad i Kista.

Uppdraget är till en början på sex månader med stora möjligheter till förlängning. Start sker så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:

  • 3-5 års erfarenhet som researcher, rekryteringskonsult eller konsultchef med rekryteringsansvar. 
  • kandidat- eller magisterexamen inom HR, IT, ekonomi eller likvärdigt
  • erfarenhet av IT-rekrytering
  • erfarenhet av arbetet från rekryteringsverksamhet med helhetsansvar för kundkontakt, kandidatupplevelse och search
  • drivit rekryteringsprojekt och processer självständigt

Som person är det viktigt att du är öppen, handlingskraftig och gillar att bygga upp nya arbetsprocesser. Du kommer trivas som bäst hos oss om du är positiv, uppskattar att ha många kontaktytor och likaså är orädd för att ta nya kontakter. Du behöver också behärska både svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-06
Hendrik Christiansson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig