TNG

Relationsbyggande och dansktalande kundservice

Relationsbyggande administratör med kundansvar sökes till ett svenskt, globalt bolag i Kista.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-09-26
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Flextid Flextid
Gym på kontoret Gym på kontoret
Sinisa Strbac
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Relationsbyggande administratör med kundansvar sökes till ett svenskt, globalt bolag i Kista.

Nu söker vår kund en dansktalande kundansvarig till deras kundserviceavdelning i Stockholm. Du kommer att arbeta i en internationell miljö där företagskunder kontaktar dig direkt när de behöver hjälp. Ditt ansvar blir att bygga vidare på relationen och skapa en kundupplevelse över förväntan. Här kommer du löpande utveckla din kunskap inom kundservice och tillsammans med vår kunds erfarna team fortsätta leverera en kundnöjdhet på över 97 %.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett arbete där högkvalitativ service, långsiktigt goda relationer och administration är i fokus. Du blir en del av den nordiska kundtjänsten som ansvarar för att leverera professionell och värdeskapande service åt flera återkommande stora företag och myndigheter med långa avtal. Rollen innebär även löpande kontakt med flertalet internationella kundföretag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • I rollen som kundansvarig arbetar du med att förse kunder med kundservice. Detta görs huvudsakligen via e-mail, men du tar även emot inkommande samtal.
  • Du får ansvar för en egen kundportfölj och relationen med dessa kunder när det kommer till prenumerationsärenden och all annan administration.
  • Du kommer att arbeta nära företagets säljkår.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kunds nordiska kundtjänst hanterar ärenden för Sverige, Norge, Danmark och Finland. Tjänsten är på heltid, med arbetstider mellan 8 och 17. Start omgående, efter överenskommelse. 

Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning där du som anställd får all information och verktyg för att på ett effektivt och professionellt sätt ha möjlighet att komma in i din nya roll. Som kundansvarig rapporterar du till företagets Operations Manager.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

  • Som person behöver du ha en utpräglat relationsskapande personlighet och gilla kundkontakt. Du har naturlig pondus, är prestigelös, gillar att ta ansvar och har en inneboende känsla för prioritering. Att du är socialt säker, och mogen i din kundkontakt är det också stor vikt.
  • Administration, är en betydande del av rollen, vilket fodrar att du kan arbeta strukturerat och noggrant och har allmänt god datavana. Excel är meriterande men inget krav.
  • Då tjänsten innebär daglig kontakt med kunder i Norden samt andra globala partners ställs det krav på att du talar och skriver flytande danska, svenska och engelska.
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-26
Sinisa Strbac
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra Järnvägsgatan 15


map

Andra jobb som kanske passar dig