TNG

Säljare till Coface i Stockholm

Till kreditförsäkringsbolaget Coface med kontor mitt i Stockholm söker vi en skarp säljare - är det dig vi söker?

Arbetsgivare Coface
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-09-05
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
Helena Björk
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Till kreditförsäkringsbolaget Coface med kontor mitt i Stockholm söker vi en skarp säljare - är det dig vi söker?

Vill du vara med på Coface fortsatta resa? Som säljare på Coface i Stockholm är du ansiktet utåt och säljer kreditförsäkringar till nya kunder. Coface har vind i seglen och har ökat sin försäljning kraftigt under de senaste åren. Ta chansen och bli en del av detta spännande globala företag och bidra till deras fortsatta tillväxt genom försäljning och bearbetning av nya kunder. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du jobba med försäljning av kreditförsäkringslösningar till kunder med ett välrenommerat internationellt kreditförsäkringsbolag i ryggen. Din arbetsplats är i stor utsträckning ute hos potentiella kunder runt om i landet, men med fokus i storstadsregionerna. Du har din bas på det centralt placerade kontoret i Stockholm där du tillsammans med dina kollegor planerar och följer upp försäljningsaktiviteter. Dels bokar du själv möten och dels bokar vårt callcenter möten med nya kunder som du genomför och säljer kreditförsäkringslösningar som Coface erbjuder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Sälja Coface kreditförsäkringsprodukter
  • Efter avtalsskrivning lämna över nya kunder till KAM-teamet
  • Gemensamt med kollegor i säljteamet utarbeta planer och kampanjer för kundbearbetning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av vårt nordiska säljteam med kontoret på Kungsgatan i centrala Stockholm. Fokus ligger på försäljning till nya kunder i spannet medelstora till multinationella företag. Coface Group erbjuder stora möjligheter till utveckling för rätt person.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning B2B, gärna från försäkring-, bank- eller finansbranschen så att din startsträcka är relativt kort att komma igång. Vi förväntar oss att du talar och skriver svenska och engelska affärsmässigt eftersom vi kommunicerar på engelska och svenska. Vi tror att du har goda kunskaper inom ekonomi antingen genom eftergymnasial utbildning eller erfarenheter som motsvarar detta. Syftet är att du snabbt lär dig våra produkter och kan ha en dialog med kunder i ledande befattningar på ekonomiavdelningen.

Du är en person som är driven och får saker att hända. Det gäller både kundarbetet och sättet att prioritera din tid och dina resurser eftersom du kommer att jobba självständigt med din försäljning.Vi tror att du är en nyfiken person som vill fortsätta utvecklas och lära sig nytt. Du gillar att nätverka och skapa nya relationer med potentiella kunder och på så sätt bidra till Coface fortsatta utveckling med nya kunder och affärer. 

Coface

Coface

På Coface, är vår huvuduppgift att kreditförsäkra företag - från små och medelstora till multinationella företag mot obetalda fakturor, vilket kan påverka deras verksamhet. På detta sätt har vi utformat en rad lösningar inom kreditförsäkringar vilka täcker fyra viktiga områden: försäkra försäljningen, finansiera utvecklingen samt täcka risker från fall till fall och utvärdera marknader. Coface har under närmare 70 år varit världsledande inom kreditförsäkringar och har stöttat företag över hela världen med att utveckla en stark och hållbar tillväxt.

Koncernens 4300 anställda i 66 länder försäkrar dagligen försäljningen för våra kundföretag i mer än 200 länder. I nära samarbete erbjuder vi råd i alla skeden och hjälper till med att förutse och bedöma risker för att ta rätt beslut.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi vill gärna ha din ansökan på engelska. Motivera kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Coface
Arbetsgivare Coface
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-05
Helena Björk
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet


Kungsgatan 33, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig