TNG

Tekniker / Serviceingenjör till Holger Andreasen

Vi på TNG söker en Servicetekniker / tekniker med teknikintresse till Holger Andreasen i Stockholm

Arbetsgivare Holger Andreasen AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-03
Tjänstebil Tjänstebil
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Friskvård Friskvård
Eva Sahlin
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Vi på TNG söker en Servicetekniker / tekniker med teknikintresse till Holger Andreasen i Stockholm

Har du ett intresse av avancerad teknik? TNG söker nu en serviceingenjör med ansvaret att utföra service på den svenska marknaden inom området röntgen. I området ingår bland annat bagage- och godsröntgen, röntgensystem samt utrustning för sprängämnesdetektering.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arbetet ställer stora krav på kompetensutveckling och att du håller dig ajour med den tekniska utvecklingen inom ditt område och därför erbjuder vi dig intern och extern utbildning utformad efter dina behov.

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete med goda möjligheter att vara med och påverka.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ingå i vårt serviceteam som intern expert på dina produkter där du ansvarar för planering och utförande av både förebyggande och avhjälpande service.

Du blir kundens kontaktperson och ansvarar även för de dagliga kontakterna med leverantören rörande servicefrågor. För att trivas bör du gilla att resa eftersom arbetet innebär mycket resor för att besöka våra kunder runt om i Sverige. Du kommer att utföra förebyggande underhåll, reparationer samt installationer och hålla i utbildningar. I tjänsten ingår även administrativt arbete som dokumentation av serviceuppdrag, fakturering samt kostnadsförslag.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I tjänsten ingår beredskap en till två veckor i månaden, måndag till fredag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har gymnasieutbildning och för att lyckas har du en genuin teknisk bakgrund med kunskap i elektronik, pneumatik och mekanik samt ett stort teknikintresse. Du har körkort och mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

För att passa i tjänsten ser vi att du har en stark egen drivkraft, är kvalitetsmedveten samt har en god förmåga att arbeta i grupp. Som person är du strukturerad, noggrann, stresstålig och tycker om att ta egna initiativ.

Holger Andreasen AB

Holger Andreasen AB

Holger Andreasen AB erbjuder kvalitetsprodukter inom Materialanalys, Oförstörande provning, Gammadetektering och Säkerhet.

Vi är en helhetsleverantör inom dessa områden och erbjuder service med egen serviceorganisation på all utrustning vi levererar. För att du som kund ska känna extra trygghet i ert samarbete med oss är vi certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Holger Andreasen AB har över 70 års erfarenhet på den svenska marknaden och verkar idag främst i Sverige. Sedan 2008 ingår vi i den norska och familjeägda Ege-koncernen, delvis bestående av liknade bolag i Norge och Finland. Detta skapar goda förutsättningar för att, med gott samarbete, alltid tillhandahålla anpassade lösningar baserade på såväl erfarenhet och medvetenhet som innovation.

Vi är idag 15 anställda på Holger Andreasen AB.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Holger Andreasen AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-03
Eva Sahlin
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Skvadronvägen 7a, örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig